Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Luis Suarez: Fostul star al Barcelonei ar putea avea nevoie de o proteză la genunchi

Publicat:

Atacantul uruguayan ar putea avea nevoie de o proteza din cauza osteoartritei de la genunchiul drept, a declarat miercuri presedintele clubului brazilian de fotbal Gremio, , citat de EFE.

La un eveniment cu fanii echipei din , Guerra a declarat ca situatia atacantului in varsta de 36 de ani este ''grava'' si ca ''posibilitatea implantarii unei proteze'' la genunchi este luata in considerare, conform Agerpres.

CITESTE SI Petrolul Poliești și-a gasit atacant: Jucatorul a semnat cu gruparea prahoveana 14:33 15 Angel di Maria s-a desparțit oficial de Juventus

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Marquinhos a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri disputate pentru PSG

22:55, 10.04.2024 - Brazilianul Marquinhos a inceput miercuri, ca titular pentru PSG, meciul din Liga Campionilor disputat impotriva Barcelonei, si a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru parizieni in istoria acestora.

Candidatul la banca Barcelonei il urecheaza pe jucatorul catalanilor: „Nu face suficient”

11:00, 03.04.2024 - Roberto de Zerbi, antrenorul lui Brighton, l-a certat public pe Ansu Fati (21 de ani), jucatorul imprumutat de la Barcelona. De Zerbi, candidat la banca Barcelonei in locul lui Xavi, l-ar putea antrena din nou pe Fati in sezonul viitor, cand extrema stanga se intoarce la echipa blaugrana. Iar italianul…

Vești proaste pentru posesorii mașinilor electrice: se pregatește o taxa speciala care sa compenseze lipsa accizelor

05:45, 15.03.2024 - Accizele percepute la carburanți reprezinta un element vital și stabil al veniturilor bugetare ale oricarui stat. De fapt, prețul real al benzinei și motorinei la pompa constituie doar aproximativ 40% din suma totala afișata, restul reprezentand taxe și accize impuse de autoritațile fiscale, scrie The…

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?