Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEȘTI PROASTE pentru Dorin Cocoș! Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 în cazul său

Publicat:

Fostul soț al , Dorin Cocoș a primit o veste proasta! 4 a respins cererea acestuia de eliberare condiționata. Dorin Cocoș se afla in arest la , executand o pedeapsa de doi ani și patru luni inchisoare, in dosarul Microsoft.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoria Sectorului 2 a dat decizia la contestatia ce i-ar putea bloca lui Cristian Popescu Piedone candidatura la Primaria Capitalei

19:00, 22.04.2024 - Cristian Popescu Piedone are liber sa candideze la Primaria Capitalei. Asa a decis Judecatoria Sectorului 2. Magistratii au analizat contestatia depusa de un barbat. Acesta sustinea ca Piedone nu locuiește in Capitala, ci intr-o comuna din apropiere, deci nu ar avea voie sa spere ca ar putea deveni…

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vesti proaste pentru acesti pensionari: pierd bani la recalculare! Chiar noua Lege a Pensiilor 2024 prevede asta

09:30, 07.04.2024 - Data de 1 septembrie 2024 nu aduce doar vesti bune pentru pensionarii din Romania. Nu toti oamenii se vor alege cu „lefurile” marite. Vor exista si scaderi de venituri. Una din cele mai mari probleme din legea pensiilor este aceea ca pensionarii vor trebui sa faca dovada ca au muncit ore suplimentare,…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).


Ce parere ai despre aceasta stire?