Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Cristi Borcea: Afaceristul mai are de AȘTEPTAT

Publicat:

In ciuda insistențelor sale, mai are de așteptat pana sa devina un barbat liber. Fostul acționar de la Dinamo a asteptat vineri, 14 octombrie, in spatele gratiilor celulei de la , o decizie a judecatorilor cu privire la separarea lui de .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste de la hidrologi! Risc de viituri in 10 județe

14:35, 21.05.2024 - Rauri din 10 județe se afla, pana miercuri, sub avertizare hidrologica Cod galben. Sunt asteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici si cresteri de debite, cu depasirea cotelor de aparare.

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Doi jucatori nu se antreneaza, in rest Zeljko Kopic a primit vești bune!

11:50, 12.03.2024 - Mai mulți jucatori ai revelației ultimelor etape, Dinamo, au contractat o viroza respiratorie, dar, treptat, ei revin la ședințele de pregatire in vederea meciului de duminica de la Sibiu, cu Hermannstadt, din debutul play-out-ului. Doar Ilic și Began inca nu se antreneaza. Politic ramane incert. Dinamo…

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.


Ce parere ai despre aceasta stire?