Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Cristi Borcea: Afaceristul mai are de AȘTEPTAT

Publicat:

In ciuda insistențelor sale, mai are de așteptat pana sa devina un barbat liber. Fostul acționar de la Dinamo a asteptat vineri, 14 octombrie, in spatele gratiilor celulei de la , o decizie a judecatorilor cu privire la separarea lui de .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Cristi Borcea iese la atac » Se ia de un patron din Superliga: „Ciocu mic!!

19:40, 07.04.2024 - Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a avut o serie de declarații tari la adresa lui Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White, societatea care deține Dinamo. Retras din fotbal dupa ce a fost condamnat la inchisoare in „Dosarul Transferurilor”, Cristi Borcea ramane cu ochii pe Dinamo, insa nu este…

Cristi Borcea dezvaluie cum a reușit sa-l „fure” pe Danciulescu de la Steaua: „Pe el l-am luat cel mai greu. A fost o ambiție”

18:05, 05.04.2024 - Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, a povestit cum a reușit sa il transfere pe Ionel Danciulescu (47 de ani) de la Steaua in 2002. Borcea spune ca aducerea lui Ionel Danciulescu de la Steaua a fost cel mai greu transfer care l-a realizat in perioada in care a fost patronul „cainilor”. Fostul…

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Așa se poza acum 20 de ani la Dinamo » De la Liga Campionilor, la Cupa Romaniei caștigata de adversar

18:10, 27.02.2024 - In urma cu 20 de ani, Dinamo caștiga titlul și se ducea in preliminariile Ligii Campionilor. Cristi Borcea, unul dintre finanțatorii „cainilor” de atunci, se poza cu trofeul Champions League, la Nyon. Fotografia din arhiva Gazetei Sporturilor e in antiteza cu ce se intampla in aceste zile la Dinamo.…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!


Ce parere ai despre aceasta stire?