Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Prețurile continuă să crească în marile orașe

Publicat:

Preturile apartamentelor noi si vechi, disponibile spre achizitie la nivel national, s-au apreciat considerabil in ultima luna de vara a acestui an, spre deosebire de cele trei luni anterioare, cand s-au mentinut, practic, stabile..ro, cinci dintre marile orase monitorizate…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru șoferi! Carburanții se vor scumpi din nou: Cați bani vor scoate in plus din buzunar pentru un plin la mașina

07:30, 20.05.2024 - Șoferii din Romania trebuie sa se pregateasca pentru noi scumpiri la carburanți incepand cu 1 iulie, dupa o perioada de ieftiniri la pompa. Prețurile la motorina și benzina vor crește considerabil, afectandu-i pe toți cei care depind de autoturisme pentru deplasarile zilnice. In ultimele zile, șoferii…

Prețurile carburanților vor crește de la 1 Iulie

18:45, 19.05.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Dupa o perioada de ieftiniri la pompa, incepand cu 1 iulie, prețurile carburanților vor crește semnificativ. Atat motorina, cat și benzina... The post Prețurile carburanților vor crește de la 1 Iulie appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VEȘTI IN ENERGIE Cu cat vor scadea facturile la energie?

15:16, 09.05.2024 - Preturile facturilor la gaze naturale au scazut in luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% fata de preturile maximale plafonate, a anuntat, miercuri, 8 mai, Ministerul Energiei. The post VEȘTI IN ENERGIE Cu cat vor scadea facturile la energie? first appeared on Informatia Zilei .

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Cat a ajuns sa coste un kilogram de cirese! Nu mulți romani iși permit sa cumpere

09:30, 22.02.2024 - Prețurile la cireșe au atins cote alarmante in ultima perioada, iar mulți romani se confrunta cu dificultați in a-și permite sa cumpere aceasta delicatesa. Cat a ajuns sa coste un kilogram la noi in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?