Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru români! Când vor intra pensiile majorate. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Publicat:

a facut un anunț important cu prvire la data exacta cand pensiile majorate vor intra in conturile beneficiarilor. Se confirma ca luna ianuarie va aduce cu sine nu doar noul an, ci și creșterea semnificativa a pensiilor conform deciziei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand primesc seniorii pensiile in luna mai? Anunțul șefului de la Poșta Romana

19:11, 24.04.2024 - Directorul general al Postei Romane, Valentin Stefan, a anuntat, miercuri, ca vor fi livrate pensiile, pana de sarbatorile pascale. Valentin Stefan a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta online, daca postasi vor reusi sa livreze pensiile inaintea sarbatorilor pascale. “Raspunsul…

ANUNȚUL DIRECTORULUI POȘTEI ROMANE Pensionarii romani vor primii pensiile inainte de paște

12:45, 24.04.2024 - Potrivit informațiilor, se lucreaza la o hotarare de Guvern care va intra in ședința Executivului, cu scopul de a asigura livrarea pensiilor inainte de sarbatori. The post ANUNȚUL DIRECTORULUI POȘTEI ROMANE Pensionarii romani vor primii pensiile inainte de paște first appeared on Informatia Zilei .

Pensiile vor ajunge mai devreme in luna mai. Anunțul facut de Marcel Ciolacu

09:06, 24.04.2024 - Pensionarii trebuie sa primeasca banii mai devreme in luna mai, spune premierul Marcel Ciolacu. Ministerul Muncii lucreaza la un act normativ pentru ca toate pensiile sa fie livrate inainte de Paște.

Categoria de romani pentru care pensiile vor crește cel mai mult! Anunțul lui Daniel Baciu: „Vor fi creșteri spectaculoase”

12:51, 27.03.2024 - Președintele Casei Naționale de Pensii Publice a spus care sunt categoriile de romani care vor primi majorari din septembrie. De asemenea, Daniel Baciu a precizat și cand vor primii oamenii deciziile de recalculare.

Categoriile de romani care primesc indemnizații majorate, din martie 2024. Cine primește mai mulți bani de la stat

11:15, 05.03.2024 - Categoriile de romani care primesc indemnizații majorate, din martie 2024. Cine primește mai mulți bani de la stat Ministerul Muncii anunța categoriile de romani care primesc indemnizații și sprijin financiar majorate, din martie 2024. Beneficiile care se calculeaza in raport cu Indicatorul Social de…

Vesti bune de la Ministerul Muncii! Mai multe indemnizatii, majorate de la 1 martie 2024

10:05, 05.03.2024 - Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale anunta ca indemnizatiile calculate pe baza Indicatorului Social de Referinta au fost majorate de la 1 martie 2024. "Beneficiile care se calculeaza in raport cu Indicatorul Social de Referinta ISR se majoreaza odata cu cresterea acestui indicator cu rata medie…

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Se dau cate 200 de euro pentru acești romani. Ce condiții trebuie sa indeplineasca

13:15, 09.02.2024 - Vești bune pentru anumiți romani! Se dau bani de la stat pentru cei aflați in dificultate financiara. Doar unele persoane sunt vizate și trebuie sa indeplineasca mai multe condiții pentru a primii suma de bani. Anunțul este oficial și a starnit interesul multor oameni. Bani de la stat pentru romani…


Ce parere ai despre aceasta stire?