Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste tristă! Silviu Prigoană este GRAV bolnav: "Au murit 11 oameni de virusul ăsta"

Publicat:

e grav bolnav, tintuit la pat si se simte atat de rau incat a ajuns sa se teama pentru propria viata. Milionarul e contaminat cu acelasi virus care l-a ucis pe compozitorul , informeaza cancan.ro.

traverseaza o perioada crunta, de o saptamana. Afaceristul s-a imbolnavit de gripa si, desi la prima vedere nu pare nimic grav, realitatea este cu totul alta. Omul de afaceri este in carantina, acasa, si se simte atat de rau incat a cerut ajutor specialiat la domiciliu, un medic oferindu-i ingrijiri speciale timp de doua zile, in perioada crunta.

Gripa…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

Virozele se mențin la cote ridicate. Doua persoane au murit de gripa

11:00, 08.03.2024 - In perioada cuprinsa intre 26 februarie și 3 martie 2024, județul Bacau se confrunta cu o creștere preocupanta a afecțiunilor respiratorii, conform datelor furnizate de autoritațile sanitare locale. Cea mai afectata categorie de afecțiuni este reprezentata de Infecțiile Acute ale Cailor Respiratorii…

47 de ani de la cutremurul din 1977. Au murit peste 1.500 de oameni, iar peste 11.000 au fost raniti

10:05, 04.03.2024 - Luni, 4 martie 2024, se implinesc 46 de ani de la cel mai mare dezastru natural care a zguduit tara noastra: cutremurul din 1977. Seismul a secerat peste 1500 de vieti omenesti. Au fost si peste 11.000 de raniti.

Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A și Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: „Luni noapte eram la spital”

10:40, 01.03.2024 - Theo Rose a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce fiul ei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sanatate. Micuțul a avut gripa A, Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ.Theo Rose, cunoscuta cantareața și actrița din serialul „Clanul”, a fost profund marcata de perioada tumultuoasa…

Studiul care pune degetul pe rana: aceasta este adevarata problema la nivel mondial

06:35, 01.03.2024 - Peste 1 miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor crescand de patru ori pe o perioada de 32 de ani, potrivit unei noi cercetari, citate de The Guardian, informeaza News.ro. Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata…

Bust in memoria unui tanar militar sucevean care a murit salvand oameni la inundațiile din 1970

15:35, 26.02.2024 -  Un militar din Volovaț, decedat in condiții tragice la inundațiile din 1970, in timp ce era inrolat la o unitate militara din Targu Mureș, va avea parte, la mai bine de jumatate de secol de la deces, de un bust in localitatea natala.Mai mult, eroul a fost și este comemorat și la Targu Mureș, ...

Boala Sarutului – afecțiunea prin care au trecut peste 95 la suta dintre oameni. „Bolnavul elimina virusul prin saliva"

12:31, 22.02.2024 - Clinic, afecțiunea se caracterizeaza printr-o perioada de incubație variabila, cuprinsa intre trei-cinci zile, și care se manifesta prin febra, mialgii, cefalee, transpirații, astenie fizica. Perioada de stare dureaza doua-trei saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?