Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Venezuela anunță alegeri prezidențiale anticipate în următoarele 30 de zile. Vicepreședintele Maduro preia interimatul, el fiind și favoritul cursei

Publicat:

Venezuela va convoca alegeri prezidențiale anticipate in urmatoarele 30 de zile, odata cu decesul președintelui , transmite AFP.

Vicepreședintele Nicolas Maduro va asigura interimarul, conform ministrului de externe , care a dat asigurari ca acesta va urma instrucțiunile lui . De alttfel, Maduro este favoritul cursei prezidențiale, dupa ce Chavez l-a numit succesorul lui in decembrie 2012, inainte a pleca in Cuba pentru o noua operație.

„Acum, ca exista o vacanta absoluta la presedintie, vicepresedintele Republicii isi…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lituanienii voteaza in cadrul unor alegeri prezidențiale umbrite de Rusia

17:35, 26.05.2024 - Lituania organizeaza duminica alegeri prezidențiale, iar actualul președinte Gitanas Nauseda este așteptat sa caștige dupa o campanie dominata de preocuparile legate de securitatea in aceasta țara membra a Uniunii Europene și a NATO, vecina cu Rusia, noteaza Reuters. Națiunea baltica de 2,8 milioane…

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Surpriza! Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate pentru luna iulie / Keir Starmer, pregatit sa preia puterea (surse)

19:10, 22.05.2024 - Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate surpriza pentru luna iulie, au declarat surse importante pentru The Guardian, o competiție in care Keir Starmer va incerca sa preia puterea pentru Partidul Laburist dupa 14 ani de guvernare condusa de conservatori.

ALEGERI PREZIDENȚIALE Rareș Bogdan anunța ca Ciuca va candida la prezidențiale

18:00, 08.05.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, marti, ca singurul candidat pe care liberalii il sustin este Nicolae Ciuca. The post ALEGERI PREZIDENȚIALE Rareș Bogdan anunța ca Ciuca va candida la prezidențiale first appeared on Informatia Zilei .

Retele Electrice anunta intreruperi din cauza unor reparatii in judetul Constanta

19:21, 30.04.2024 - Retele Electrice Dobrogea a redus pe cat posibil numarul intreruperilor programate pentru buna administrare si functionare a retelei de distributie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clientilor. Lucrarile au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretam neplacerile resimtite de…

Opozitia venezueleana il desemneaza pe inlocuitorul lui Machado, ineligibila la alegerile prezidentiale

12:21, 20.04.2024 - Opozitia din Venezuela a validat vineri candidatura diplomatului Edmundo Gonzalez Urrutia pentru alegerile prezidentiale din 28 iulie in care se va confrunta cu actualul lider Nicolas Maduro, in locul Mariei Corina Machado, care este neeligibila, informeaza sambata France Presse., potrivit Agerpres.

Cine ar ciștiga in cazul unor alegeri prezidențiale anticipate: datele sondajului IMAS

11:15, 21.03.2024 - Compania de cercetare sociologica IMAS a prezentat astazi rezultatele studiului Barometrul Socio-Politic, noteaza Noi.md. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale anticipate in Republica Moldova, actuala președinta Maia Sandu ar pierde in turul doi, și in fața lui Igor Dodon, și in fața…

Cum se organizeaza „alegeri prezidențiale” in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa FOTO

15:45, 12.03.2024 - Kremlinul și-a trimis deja agenții electorali in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa pentru a colecta „voturi” pentru așa-zisele alegeri prezidențiale prevazute sa aiba loc de vineri pana duminica in Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?