Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedete, gata de Halloween. Pe ei ii cunosti de undeva?

Publicat:

-ului agita spiritele definitiv in , marile staruri de peste Ocean pregatindu-se temeinic pentru aceasta sarbatoare importata rapid si pe plaiurile mioritice.

Doua dintre cele mai in voga vedete ale showbizului american formeaza de mai mult timp un cuplu. si sotia sa Fergie, solista a trupei , s-au fotografiat purtand costume specifice sarbatorii de Halloween, machiajul celor doi fiind atat de bun incat cu greu pot fi recunoscuti de catre cei care le admira activitatea artistica.

Intr-una dintre imaginile postate…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, puși in dificultate la Te cunosc de undeva! Sezonul 20. „Nu pot sa cred”

17:45, 05.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptata de la Motanul Danila și Veronica la balans pop pe o plaja din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizari – Farruko și Pedro Capo, cu…

Vedete si antreprenori romani, eveniment de covor rosu, in Bucuresti!

11:40, 25.03.2024 - Gala Health, Beauty and Lifestyle, editia de primavara, si-a desemnat castigatorii!Health, Beauty and Lifestyle, evenimentul cu traditie marca I Success, care premiaza realizarile notabile din mediul antreprenorial, si-a desemnat castigatorii, in cadrul primei gale din anul 2024! Zeci de vedete si de…

Recalculare pensii 2024: Șeful CNP nu știe clar cand vor fi primite acasa deciziile. Amanari din luna mai, ”undeva in vara”

11:10, 15.03.2024 - Recalculare pensii 2024: Șeful CNP nu știe clar cand vor fi primite acasa deciziile. Amanari din luna mai, ”undeva in vara” Recalculare pensii 2024: Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, nu poate preciza cand vor primi oamenii acasa, deciziile legate de pensiile recalculate. Inițial, acestea…

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, show exploziv marca Black Eyed Peas. Cum au aratat

22:01, 09.03.2024 - Bella Santiago și Barbara Isasi au facut un adevarat show in a patra gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024. Concurentele au intrat in pielea celor de la Black Eyed Peas și au cantat „Don't Phunk with My Heart”.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Barbara Isasi și Bella Santiago, puse la grea incercare. Concurentele s-au transformat in Ion Dolanescu: „E cu totul alta cultura...” / VIDEO

00:45, 03.03.2024 - In ediția aceasta seara, Bella Santiago și Barbara Isasi au fost puse la grea incercare. Cele doua concurente au fost nevoite sa cante in limba romana cunoscuta piesa „M-am nascut langa Carpați” a regretatului Ion Dolanescu. 

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariție de senzație. Cele doua vedete au stralucit in ținutele purtate in prima ediție a emisiunii / VIDEO

20:51, 17.02.2024 - In prima ediție a sezonului 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și Andreea Balan au reușit sa atraga toate privirile cu ținutele lor. Cele doua au stralucit și la propriu, și la figurat, in rochiile argintii.


Ce parere ai despre aceasta stire?