Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEDETE - Dana Rogoz a nascut un baietel

Publicat:

a nascut, sambata, la ora 20:00, un baietel, care a primit numele , potrivit unui comunicat remis Mediafax. Baietelul a primit nota 10 la nastere, cantareste 2,980 kilograme si are 48 de centimetri. a nascut prin cezariana la spitalul Baneasa din cadrul retelei , fiind asistata la nastere de doctorul .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut un baiețel

09:20, 17.04.2024 - Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut un baiețel Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut marți un baiețel. Sorina Tirca Grozav, fiica fostei mari handbaliste Mariana Tirca,…

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Nou-nascut, gasit mort pe un camp. Mama, o adolescenta de 16 ani, l-ar fi abandonat dupa nastere

19:55, 07.04.2024 - O minora de 16 ani a nascut pe camp, unde a și abandonat copilul, care a decedat la scurt timp. Fata a fost transportata la o unitate medicala in vederea acordarii ingrijirilor de specialitate. Citește și: A murit Horia Iliescu, fostul director al Bazinului Olimpic Pitești La data de 7 aprilie a.c.,…

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala

09:50, 07.03.2024 - Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala Continue reading Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?