Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Variante de prânz sănătos pentru pacheţelul de şcoală al copilului

Publicat:

Sendvisuri din supermarket, cornuri cu ciocolata sau napolitane? Tu ce pui in pachetelul pentru scoala al copilului? Este adevarat ca alimentele gata facute iti economisesc timp, insa daca ar fi sa alegi intre un pranz sanatos al celui mic si o jumatate de ora de somn in plus, ce-ai bifa? Unii parinti chiar prefera sa renunte la pregatirea unui pachetel pentru scoala si aleg sa dea bani copilului pentru a-si cumpara el ce vrea sa manance. Este mai mult decat evident ca nu va alege niciodata un piept de pui la gratar si garnitura de legume sau iaurt...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O invațatoare de la sat aduce copiii la școala printr-o metoda unica. „Am in vedere progresul copilului, nu calificativul”

16:06, 28.05.2024 - De 22 de ani, Georgeta Safta duce munca de convingere cu parinții copiilor mici din comuna Bujoreni, județul Valcea, cu luni sau chiar ani de zile inainte ca aceștia sa fie preșcolarizabili pentru a-i determina sa ii inscrie la gradinița, prevenind astfel abandonul școlar in ciclul gimnazial.

O fata de 13 ani din Cluj-Napoca a disparut. A ieșit de la școala la pranz, dar nu a mai ajuns acasa

00:05, 23.04.2024 - O fata de 13 ani este cautata de polițiștii clujeni. Coloji Mihaela, din Cluj-Napoca, a ieșit de la școala luni, 22 aprilie 2024, in jurul orei 11.30, dar pana seara nu a mai ajuns acasa. Fata are o inalțime de 1.30 metri, parul brunet, tuns scurt și ochii caprui.  La momentul plecarii aceasta…

Nutriționist: Nu exista o ora obligatorie pentru micul dejun

09:45, 09.04.2024 - Sunt sigura ca printre cei care citesc aceste randuri sunt practicanți de mic dejun, dar și oameni care il ocolesc. Foarte bine. Diversitatea e buna. Avem de invațat unii de la alții. In practica mea intalnesc atat oameni care se trezesc chiar mai devreme ca sa aiba timp sa manance un mic dejun copios,…

Ce sa conțina pachețelul copilului la gradinița sau la școala. Alimentul care moleșește organismul

16:05, 26.03.2024 - Aceasta este intrebarea pe care și-o pun mulți parinți, iar de cele mai multe ori, alegerile nu sunt inspirate. In opinia medicilor, pachețelul nu ar trebui sa conțina in niciun caz salam sau alte tipuri de carne.

„Scoala pentru Barbați”, unde se predau cursuri de gatit și ingrijirea copilului. „Nu ar trebui sa fie doar responsabilitatea femeilor”

14:36, 20.03.2024 - In inima Bogotei, o mișcare infloritoare incearca sa redefineasca masculinitatea tradiționala și sa promoveze echitatea in familie. Orașul gazduiește un program inovator, in cadrul caruia barbații invața cum sa-și asume responsabilitatea in ingrijirea copiilor și a gospodariei.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?