Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valerie Lungu, vacanță cu peripeții. Cu ce probleme s-a confruntat influencerița la aeroport: „Doamne ajută!” / VIDEO

Publicat:

este o pasionata de calatorii, iar cu fiecare ocazie nu ezita sa faca o experiența de neuitat alaturi chiar de iubitul ei. De aceasta data, influencerița a decis sa porneasca la drum, unde altundeva daca nu in Londra. Ei bine, ce experiența neplacuta a intampinat vedeta de la noi de aceasta data.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Zboruri de la Oradea la București și la Londra, precum și spre 3 destinații de vacanța

08:50, 10.04.2024 - Compania aeriana HiSky va opera zboruri de linie prin care va conecta Oradea de București și de Londra, cel tarziu din luna octombrie, precum și... The post Zboruri de la Oradea la București și la Londra, precum și spre 3 destinații de vacanța appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Alex Bodi și Ema Uta au bifat o noua vacanța. Ce destinație au ales de aceasta data. Experiența inedita traita de cei doi / FOTO

10:40, 06.03.2024 - Alex Bodi și Ema Uta sunt mai fericiți de la ultima data. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile intr-o noua vacanța departe de Romania și au ales o alta destinație fața de cele care sunt la moda in aceasta perioada.

„Edi e foarte suparat și afectat” » Planul selecționerului pentru a ajuta un internațional cu probleme: merge sa deblocheze situația!

14:10, 05.03.2024 - Au ramas mai puțin de trei saptamani pana la primele meciuri ale Romaniei in 2024, amicalele cu Irlanda de Nord (București, 22 martie, ora 21:45) și Columbia (Madrid, 26 martie, ora 21:30), iar selecționerul Edward Iordanescu e tot mai ingrijorat de situația stranierilor. ...

(P) Destinații de vacanța care te ajuta sa iți imbunatațești abilitațile lingvistice

14:00, 01.03.2024 - Destinațiile de vacanța nu sunt doar locuri de relaxare și distracție, ci pot fi și o oportunitate excelenta pentru a-ți imbunatați abilitațile lingvistice. Una dintre cele mai populare limbi pe care mulți oameni doresc sa o invețe este engleza.


Ce parere ai despre aceasta stire?