Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vâlcea: Tir răsturnat pe Valea Oltului

Publicat:

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu puțin timp pe . Intre Calinești și Cornet D.N.7. km 216 un autocamion s-a rasturnat in afara parții carosabile. Din fericire, nu a rezultat nicio persoana vatamata. Momentan, , circulația nu este afectata. Tirul este incarcat cu malț pentru bere.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie decedata si alta ranita dupa ce s-au rasturnat cu un motocultor condus de un barbat baut

20:10, 22.05.2024 - O femeie de 66 de ani a murit si alta a ajuns la spital, miercuri seara, dupa ce s-au rasturnat intr-un sant al unui drum din comuna Francesti cu un motocultor ce era condus de un barbat care consumase alcool, au informat autoritatile din Valcea.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Valcea: Șoferița ranita dupa ce a intrat intr-un parapet, la Costești

18:50, 18.05.2024 - O șoferița a fost ranita sambata dupa ce a intrat cu mașina intr-un parapet, și apoi s-a rasturnat, pe raza localitații valcene Costești. Polițiștii din Horezu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 67, km 160 + 50 m, in localitatea Costești, soldat cu ranirea unei persoane.…

Traficul pe Valea Oltului, perturbat cinci ore. Doua accidente au avut loc unul dupa altul

10:05, 09.05.2024 - Doua evenimente rutiere produse joi dimineața, 9 mai 2024, pe DN7 / E81, au dus la blocarea traficului intre Valcea și Sibiu, pe Valea Oltului, ore in șir. Au avut loc la nici 20 de kilometri distanța intre ele, iar doua victime au ajuns la spital.

FOTO: Azi-noapte, la Calimanești, un TIR s-a rasturnat! Valea Oltului blocata, ore in șir

08:00, 09.05.2024 - Accident rutier la Calimanești Polițiștii rutieri au intervenit azi-noapte pe Drumul Național 7, la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca pe Drumul Național 7 , in localitatea Calimanești, km 198, din cauze care urmeaza sa fie stabilite in…

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Valcea: A scapat cu viața dupa ce s-a rasturnat cu tirul

10:05, 07.03.2024 - Un tanar de 29 de ani, din județul Argeș, a scapat cu viața, dupa ce azi noapte s-a rasturnat cu tirul pe DN 7, in Racovița, Valcea. Potrivit IPJ Valcea , accidentul s-a produs la km 223 + 450 metri, din cauze care urmeaza sa fie stabilite in urma cercetarilor. Conducatorul unui autotren de 29 de ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?