Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul anticoronavirus nu protejează de infectarea cu temutul virus. Explicația fenomenului dată de președinta Societății de Epidemiologie

Publicat:

Specialiștii in domeniu avertizeaza ca vaccinul anticoronavirus nu ne protejeaza de infectarea cu temutul virus. In schimb cei care se imunizeaza au șanse sa faca o forma mai ușoara a bolii. „Acest lucru nu inseamna ca dupa administrarea primei doze nu incepe procesul de obținere a tipurilor de anticorpi, dar... anticoronavirus nu protejeaza de infectarea cu temutul virus. Explicația fenomenului data de președinta Societații de Epidemiologie a aparut prima data pe .

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa presari peste palamida pentru a scapa definitiv de ea. Nu otetul sau produsele chimice sunt cheia, spun specialistii!

13:05, 02.05.2024 - O planta cu proprietați medicinale, ale carei flori pot infrumuseța orice colț al curții este, de fapt, unul dintre marii inamici ai gradinarilor și legumicultorilor. Afla, din randurile de mai jos, ce sa presari peste palamida pentru a scapa definitiv de ea. Specialiștii susțin ca nu oțetul sau produsele…

Alerta in randul medicilor, numarul cazurilor de cancer in randul romanilor sub 50 de ani a crescut

12:36, 29.04.2024 - Aceștia susțin ca cei mai mulți pacienți sufera de cancer pulmonar și se prezinta la spital cu forme avansate ale bolii.Cauza principala a acestui tip de cancer este expunerea constanta intr-un mediu poluat. Specialiștii spun ca nu doar Romania se afla in aceasta situație.La nivel european autoritațile…

Alerta ANSA: Nu ignora aceste sfaturi atunci cind cumperi pește

16:35, 24.04.2024 - Ținind cont ca ne aflam in postul mare, in aceasta perioada, peștele este la mare cautare. In acest context, Agenția Naționala pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) reamintește consumatorilor ca peștele și derivatele acestuia sint alimente extrem de perisabile, nefiind depozitate in condiții riguroase…

De ce sa nu mai pui coji de portocale la radacinile plantelor. Specialistii in gradinarit spulbera acest mit

09:01, 19.04.2024 - Daca ești pasionat de gradinarit, este imposibil sa nu fi aflat despre controversele in jurul rolului citricelor in gradina, daca pot fi compostate, daca va descuraja daunatorii, etc? Se pare ca exista un raspuns, astfel ca specialiștii explica de ce sa nu mai pui coji de portocale la radacinile plantelor,…

Ce se intampla in corpul tau daca bei sucuri acidulate in fiecare zi. Nutriționiștii dau explicația clara

15:05, 16.04.2024 - Cu toții suntem conștienți ca sucurile acidulate sunt daunatoare pentru organismul nostru, dar le consumam in continuare. Specialiștii spun ca un pahar de suc nu dauneaza, dar ce se intampla daca bem in fiecare zi? Efectele negative ale sucurilor acidulate Sucurile acidulate conțin o cantitate mare…

Rețelele de socializare – capcane colective cu consecințe incalculabile

22:06, 23.03.2024 - Conectivitatea digitala a devenit o norma sociala. Rețelele de socializare stau in centrul interacțiunii umane, dar și a dezbaterilor privind impactul lor asupra sanatații mintale. O analiza recenta scoate in evidența paradoxul in care ne regasim: deși criticate pentru crearea unei dependențe distructive,…

Ce inseamna cand visezi lumanari aprinse. Explicația pe care o dau specialiștii

17:20, 19.03.2024 - Interpretarea viselor poate varia in funcție de contextul și experiența personala a fiecarei persoane, dar in general, visul in care vezi lumanari aprinse in casa poate sugera mai multe semnificații. Cu siguranța ți s-a intamplat, macar o data, sa visezi o lumanare care este aprinsa. Ei bine, iata ce…

Ratele la creditele NOUA CASA, mai mari decat cele la credite imobilizare clasice. Care este explicația brokerilor?

14:30, 10.03.2024 - Practic, in prezent principalul avantaj al creditului de tip Noua Casa ramane avansul mic la achiziționarea unei locuințe, dar pe de alta parte este limitata și valoarea achiziției la cel mult 70.000 de euro, adica in cel mai bun caz un apartament cu 2 camere intr-un oraș mai mic.La locuințele de peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?