Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

USV gazda etapei naţionale a concursului studenţesc de inovare în domeniul produselor alimentare „Ecotrophelia”

Publicat:

In perioada 2-4 iulie, Facultatea de din cadrul UniversitatiiStefan cel Mare” din Suceava va fi gazda etapei nationale a concursului studentesc de inovare in domeniul produselor alimentareEcotrophelia”. Intr-un comunicat al USV se arata ca in concurs vor intra 15 echipe de la Universitatea din Suceava, UniversitateaDunarea de Jos” din Galati, […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesioniști ai dreptului afacerilor din toata țara vor conferenția la Iași, in 17-18 mai

12:05, 13.05.2024 - La finalul acestei saptamani, va avea loc la Iași Conferința „Dreptul Afacerilor in Dinamica Inovarii”, ediția a II-a, cu tema: „Inflexiuni. Interferențe. Influențe – in dreptul afacerilor”. Evenimentul este organizat de Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comerț și Industrie Iași, Facultatea…

Protecția mediului și teme ecologice actuale, abordate in cadrul simpozionului organizat de ...

15:05, 21.04.2024 - Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava a gazduit, spre finele saptamanii trecute, cea de-a treia ediție a simpozionului "Educația ecologica și de protecția mediului in invațamantul preuniversitar". Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Silvicultura din Suceava ...

Conferința despre rolul educației in randul tinerilor, organizata de Facultatea de ...

17:35, 26.03.2024 - Departamentul de Management, Administrarea Afacerilor și Turism și Departamentul de Contabilitate, Audit și Finanțe din cadrul Facultații de Economie, Administrație și Afaceri,  Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava, organizeaza, la finele acestei saptamani, un eveniment ...

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?