Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmează zile de foc în Moldova. Meteorologii au emis un nou Cod Galben de caniculă

Publicat:

de Stat (SHS) a anunțat pentru perioada 28 iulie - 1 august, de canicula. Potrivit meteorologilor, in intervalul de referința, țara va fi cuprinsa de arșița, iar pe arii extinse temperatura maxima a aerului va constitui +35 grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Ploile se extind in toata țara, iar temperaturile continua sa scada. Directorul ANM: „Minimele vor cobori la valori negative”

09:06, 22.04.2024 - Ploile se extind in toata țara, iar temperaturile continua sa scada. Directorul ANM: „Minimele vor cobori la valori negative” Meteorologii anunța o vreme rece cu ninsori și ploi insemnate cantitativ in urmatoarele ore. Temperaturile vor continua sa scada, iar minimele vor cobori pana la -5 grade Celsius. …

Canicula in aprilie 2024. Unde va fi neobișnuit de cald in Romania, ANM a dat vestea momentului

20:10, 07.04.2024 - Vremea este neobișnuit de calda pentru aceasta perioada, spun specialiștii. Administrația Naționala de Meteorologie a emis prognoza actualizata pentru urmatoarea perioada. Vom avea parte de temperaturi de 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea in aprilie Meteorologii de la ANM au spus ca temperaturile…

Meteorologii ANM au emis atenționare nowcasting Cod Galben pentru 10 județe

07:01, 22.03.2024 - Meteorologii de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in localitati din zece judete, valabile in urmatoarele ore, informeaza Agerpres. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 9:00, in zone…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?