Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urme de radiații, găsite acum în vin: cât de întinse sunt urmările dezastrului nuclear de la Fukushima

Publicat:

In 2011, a avut loc dezastrul nuclear de la Fukushima. In luna martie a acelui an, din cauza unui cutremur și a unui tsunami care a urmat la scurt timp dupa, centrala nucleara Daiichi a fost distrusa. Consecințele inca se simt. Sunt imposibil de estimat cu precizie consecințele unui dezastru nuclear. Radiațiile se propaga cu […] The post Urme de radiații, gasite acum in vin: cat de intinse sunt urmarile dezastrului nuclear de la Fukushima appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobil. Zelenski: „Radiațiile nu au granițe. Centrala Zaporojie trebuie sa fie eliberata”

13:10, 26.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat vineri cu privire la riscul unui incident nuclear in contextul in care centrala Zaporojie se afla sub ocupatie rusa, o atentionare prilejuita de comemorarea a 38 de ani de la catastrofa de la Cernobil, informeaza AFP.

Au fost gasite bucați de sticla in mai multe borcane cu zacusca produsa in Romania. Un barbat a fost la un pas de un incident grav

14:06, 18.04.2024 - Un barbat a gasit bucați de sticla in mai multe borcane cu zacusca produsa in Romania. Autoritațile s-au sesizat, dupa ce un barbat a reclamat acest lucru. Daca ar fi consumat bucațile de sticla, barbatul ar fi fost intr-un real pericol.

(foto/update) Alerta la Botanica: Doua genți suspecte, gasite pe strada Independenței. Au intervenit serviciile specializate

10:26, 02.04.2024 - Doua genți suspecte au fost depistate fara supraveghere, cu puțin timp in urma, pe strada Independenței, din sectorul Botanica al capitalei. (update) In urma verificarilor, in gențile gasite nu a fost depistat nimic suspect.

Scenariu-șoc in presa britanica. " E timpul sa vorbim despre caderea Kievului"

17:55, 28.03.2024 - Spre deosebire de opinia predominanta ca acesta este "un conflict inghețat in care niciuna dintre parți nu poate obține un avantaj decisiv, exista lupte grele pe linia frontului și exista un risc real ca trupele ucrainene sa fie impinse inapoi" - subliniaza editorialistul Iain Martin.Acesta este exact…

Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

10:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…

Un nou dosar penal pentru braconaj dupa ce alte zeci de caprioare au fost gasite otravite

13:35, 07.03.2024 - Un nou dosar penal pentru braconaj cinegetic a fost intocmit de politistii aradeni dupa ce zeci de cadavre de caprioare, dar si de vulpi sau iepuri au fost descoperite in ultimele zile pe camp in zona localitatii Secusigiu, luna trecuta fiind gasite 40 de cadavre in alte trei comune din judet. Reprezentantii…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Un lider al Yakuza e acuzat in SUA de trafic de materiale nucleare. „E infricosator sa ne imaginam consecintele daca ar fi reusit”

11:00, 22.02.2024 - Justitia americana a anuntat miercuri ca a inculpat un lider al unei bande Yakuza - sindicatul de crima organizata din Japonia - pentru trafic de materiale nucleare provenind din Myanmar, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?