Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urme de perfuzii pe mâna lui Putin. Cancer, Parkinson? Noi speculații privind starea de sănătate a președintelui Rusiei

Publicat:

a fost filmat recent cu urme suspecte de tratament intravenos pe dosul mainii, pe fondul zvonurilor ca sufera de cancer și de dureri paralizante. Un recent material de propaganda il arata pe alaturi de rușii mobilizați, apucand maneca unui soldat și expunand cu aceasta ocazie un semn misterios pe mana sa […] The post Urme de perfuzii pe mana lui Putin. Cancer, Parkinson? Noi speculații privind starea de sanatate a președintelui Rusiei first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer. Care este starea de sanatate a artistului, dupa ce a fost operat de urgența

12:11, 13.06.2024 - Kevin Jonas trece prin momente delicate de cand a aflat ca a fost diagnosticat cu cancer. Mai mult, artistul a fost operat de urgența dupa diagnosticul grav pe care l-a primit. Iata care este starea lui de sanatate acum.

Regina Camilla, despre starea de sanatate a regelui Charles, bolnav de cancer: „Se descurca bine”

15:45, 09.06.2024 - Regina Camilla a vorbit despre starea de sanatate a regelui Charles. Regina a participat la o recepție alaturi de autori, actori și iubitori de literatura, in cadrul Festivalului literar "Queen's Reading Room" de la Palatul Hampton Court.

Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer

07:20, 04.06.2024 - Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer Continue reading Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer at Tabu.

Fosta garda de corp a președintelui rus a ajuns intr-o poziție de top: Putin a semnat decretul

22:00, 29.05.2024 - Asistentul președintelui Rusiei, Alexei Dyumin, a fost numit secretar al Consiliului de Stat. Președintele rus Vladimir Putin a semnat acest decret. Alexei Dyumin este unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Vladimir Putin.

Oana Lis, noi informații despre starea de sanatate a soțului sau. Cum se simte Viorel: „Sunt niște ani de la Dumnezeu in plus”

18:35, 17.05.2024 - Oana Lis și-a deschis recent sufletul in fața celor de acasa și a vorbit despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei duce cu multa putere provocarile vieții și refuza sa se planga. Dimpotriva, se bucura de ultimele clipe ale vieții sale, noteaza click.ro. In cadrul celui mai…

Cum se simte Kate Middleton, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Prințul Williiam, cele mai noi detalii despre starea ei de sanatate

21:25, 10.05.2024 - Prințul William a dezvaluit cum se simte soția lui, Kate Middleton, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Cele mai noi detalii despre starea de sanatate a prințesei. Confirmarea facuta de fiul Regelui Charles al III-lea.

SUA, fara reprezentant la ceremonia de investire a președintelui rus Vladimir Putin

08:46, 07.05.2024 - Statele Unite au anuntat luni ca nu vor participa la ceremonia de investire a presedintelui rus Vladimir Putin, care va incepe oficial, marti, al cincilea mandat in fruntea Rusiei, noteaza AFP.

Polonia se declara pregatita sa gazduiasca arme nucleare. „Rusia militarizeaza tot mai mult enclava Kaliningrad”, explica Andrzej Duda

17:55, 22.04.2024 - In conditiile in care Rusia isi consolideaza capacitațile nucleare in Belarus si militarizeaza enclava sa Kaliningrad, Polonia este dispusa sa gazduiasca arme nucleare daca NATO va lua o decizie in acest sens, a declarat președintele polonez Andrzej Duda intr-un interviu publicat luni, 22 aprilie, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?