Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cele mai periculoase locuri din lume! (FOTO + VIDEO) (Monden)

Publicat:

  De pe stanca de deasupra apei, Jacob's Well, o piscina naturala din Wimberley, Texas, pare o groapa fara fund. Izvorul artezian permanent, care alimenteaza paraul Cypress, atrage persoane de toate varstele care vor sa inoate in natura, inconjurate de peisajul deosebit, scrie mediafax.ro . Cei mai multi dintre cei care se duc la Jacob's Well sunt...

Citeste articolul mai departe pe www.brasovultau.ro…  

Sursa articol: www.brasovultau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Locuri de vizitat in New York – cele mai apreciate obiective turistice

10:55, 12.04.2024 - New Yorkul este un oraș incredibil de vibrant și plin de viața, cu o istorie bogata, cultura și diversitate impresionante. Exista atat de multe locuri de vizitat in New York, incat cateva zile nu ar fi suficiente pentru asta. Descopera insa care sunt cele mai apreciate obiective turistice și adauga…

Bomba din magazine: pui ingalbeniți, impanați cu tulpini de sallmonela periculoase

11:41, 27.03.2024 - Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a transmis, astazi, ca unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face sa para mai buna. Uneori procedura se realizeaza in timpul hranirii, astfel incat vopseaua sa nu poata fi spalata. In aceste conditiil afirma…

Trei locuri extrem de periculoase din lume

08:45, 21.03.2024 - Depresia Danakil, Death Valley și North Yungas Road sunt locuri extrem de periculoase. The post Trei locuri extrem de periculoase din lume appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media

09:21, 11.03.2024 - Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media. Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate, atrage atenția una dintre cele mai cunoscute organizații non-guvernamentale la nivel global.

Locuri deosebite Cele mai uimitoare și periculoase cai ferate din lume

13:15, 22.02.2024 - Chiar daca frumusețea peisajelor pe care le strabat iți taie respirația, aceste trenuri iți cer nervi de oțel doar ca sa privești pe fereastra. The post Locuri deosebite Cele mai uimitoare și periculoase cai ferate din lume first appeared on Informatia Zilei .

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 

FOTO| Prima intalnire a Cenaclului Art, la Alba Iulia. “In puține locuri am mai vazut atat de mulți oameni veniți sa citeasca, sa ii asculte pe ceilalți citind”

13:25, 04.02.2024 - Aseara am dat startul acestui minunat proiect, Cenaclul Art, intr-o locație primitoare, dar care s-a dovedit neincapatoare! In puține locuri am mai vazut atat de mulți oameni veniți sa citeasca, sa ii asculte pe ceilalți citind, sa lege prietenii, iar asta imi da mari speranțe ca nu e totul pierdut…


Ce parere ai despre aceasta stire?