Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNPR Bacau felicita romanii cu ocazia Zilei Drapelului National

Publicat:

“Astazi este o zi plina de incarcatura emotionala și plina de istorie, este Ziua Drapelului Național.
In aceasta zi mai mult ca oricand, trebuie sa reflectam la simbolistica drapelului național, la istoria acestei tari și mai ales la contribuția pe care fiecare dintre noi o putem avea la construirea acestei tari” – se arata intr-un comunicat primit din partea a UNPR.

“Pentru aceste trei culori romanii și-au varsat sangele pe campul de lupta, pentru independența Romaniei, libertate și democrație, iar noi cei de astazi ii onoram…

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Ziua Piteștiului, slujba la Biserica de hram „Sfinții Imparați Constantin și Elena”

15:41, 21.05.2024 - Marți, 21 mai, in cadrul Zilelor Municipiului Pitești, au fost sarbatoriți protectorii spirituali ai municipiului reședința de județ – Sfinții Imparați Constantin și Elena. Citește și: Romanii pot calatori in Turcia doar cu buletinul. Președintele Erdogan a semnat decretul Cu acest prilej, primarul…

Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mentala. A primit și Golden Buzz la „Romanii au talent”

12:35, 20.05.2024 - La 10 ani, Theodor Marcu, un elev eminent din București, iubește numerele inca de cand era la gradinița și are performanțe excepționale la concursurile internaționale de aritmetica mentala, uimind lumea cu mintea sa stralucita.

Carmen Iohannis a stralucit la cele mai recente aparitii in public, insa romanii au observat altceva. De ce s-au revoltat: „Nu vei mai avea ocazia”

13:45, 27.04.2024 - In saptamana 22-24 aprilie, deși in plin scandal, Klaus Iohannis și soția acestuia, au efectuat o vizita oficiala in doua state din Asia, Coreea de Sud și Vietnam, iar Carmen Iohannis a stralucit la cele mai recente aparitii in public, insa romanii au observat altceva, iar comentariile au fost pe masura.…

(video) O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:10, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:06, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru comunitatea musulmana, cu ocazia inceperii postului Ramadanului

19:50, 12.03.2024 - Comunitatea musulmana contribuie activ la construirea binelui comun și la promovarea pluralismului religios, la modelarea unei Romanii europene, alaturi de contribuția fiecarei comunitați etnice și religioase din Romania, transmite Marcel Ciolacu la inceput de Ramadan. „La inceput de Ramadan, transmit…

Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european

13:01, 03.03.2024 - Romanii se indatoreaza tot mai mult, spun statisticile de la nivel european. Cu toate acestea, valoarea datoriei pe cap de locuitor adult este cu mult mai mica decat in alte țari de pe continent. Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european Conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?