Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Univers de echipamente sportive în Centrul Vechi: Cele mai mari branduri reunite într-un magazin unicat la Botoșani – GALERIE FOTO

Publicat:

(P) Just 4 Sport este un magazin nou deschis in al orașului nostru. Acesta se remarca prin faptul ca ofera o gama larga de imbracaminte și incalțaminte de la cele mai renumite branduri sportive din lume. De la Nike la Adidas, de la Puma la Asics, veți gasi tot ce aveți nevoie pentru a va imbunatați performanțele sportive sau pur și simplu pentru a arata cool.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Echipa Under-16 de la Farul Constanta, calificata in semifinalele Cupei Elitelor. Victorie clara in sferturi (GALERIE FOTO)

17:16, 15.03.2024 - In intalnirea cu FC Botosani, Farul Constanta conducea cu 3 0 dupa prima jumatate de ora. Formatia Under 16 de la Farul Constanta a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Elitelor U 16. In sferturile de finala ale competitiei, jucatorii antrenati de Liviu Stefan au primit vizita formatiei FC Botosani…

Protest in pauza de masa cu miniștri Pinocchio in curtea Spitalului Județean Mavromati – VIDEO & GALERIE FOTO

21:01, 29.02.2024 - A fost prima dintr-o lunga serie de zile de protest anunțate de Sindicatul Solidaritatea Sanitara de la Botoșani. Astazi au protest infirmieri, asistenți medicali dar și personal de la birouri.

Ceremonial militar de Ziua Protecției Civile in frunte cu prefectul județului - GALERIE FOTO

13:55, 28.02.2024 - S-au citit mesajele autoritatilor administratiei publice centrale si locale, ordinele de inaintare in gradul urmator și alte activitați alaturi de șefii instituțiilor publice de la Botoșani.

Nou la Clinica de Recuperare Monclinic, specialitatea de diabetologie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate – GALERIE FOTO

15:20, 20.02.2024 - (P) La trei ani de la deschiderea Clinicii de Recuperare și Reabilitare Medicala, venim in sprijinul pacienților cu COMPARTIMENTUL DE DIABET, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE in contract cu CAS BOTOȘANI, la care ofera consultații doamna doctor MADALINA GEORGIANA DARIE (foto jos).


Ce parere ai despre aceasta stire?