Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UniCredit este interesată de preluarea Bank Otkritie, care a fost odată cea mai mare bancă privată din Rusia

Publicat:

Grupul bancar italian se numara printre partile interesate de o eventuala preluare a , o banca ruseasca nationalizata in urma cu patru ani, dar care acum cauta potentiali cumparatori, au declarat marti pentru Bloomberg mai multe surse din apropierea acestui dosar, conform Agerpres. Potrivit surselor, UniCredit ar urma sa demareze procedurile de due diligence in cursul acestei saptamani si a angajat un consilier care va examina bilanturile contabile ale bancii rusesti timp de doua saptamani.

a fost odata cea mai mare banca privata din Rusia dar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brittney Griner spune ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani in inchisoarea din Rusia

09:51, 02.05.2024 - Vedeta WNBA Brittney Griner a declarat ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani petrecute intr-o inchisoare din Rusia, dupa ce a fost arestata in 2022 pentru acuzatii legate de droguri, relateaza AP.

Rusia planuiește un val de atacuri „hibride“ impotriva Republicii Moldova, avertizeaza Bloomberg

15:41, 01.05.2024 - Rusia planuiește sa vizeze Republica Moldova cu un val de așa-numite atacuri „hibride“ inainte de alegerile prezidențiale și referendumul pentru UE de la sfarșitul acestui an, relateaza Bloomberg, citand persoane familiare cu evaluarile serviciilor secrete britanice.

Londra avertizeaza ca Rusia planuiește atacuri hibride in Moldova, inaintea prezidențialelor și a referendumului de aderarea la UE

16:45, 30.04.2024 - Serviciile de informații din Marea Britanie au avertizat ca Federația Rusa planuiește atacuri hibride in Republica Moldova, inaintea alegerilor prezidențiale și a referendumului privind aderarea la Uniunea Europeana din aceasta toamna, scrie Bloomberg .

Grupul Lukoil, prins la mijloc in procesul de reducere a legaturilor dintre Bulgaria si Rusia

10:05, 02.04.2024 - Prezenta grupului petrolier rus Lukoil in Bulgaria este greu de ignorat, in conditiile in care detine cea mai mare rafinarie din tara vecina plus o retea de peste 220 de benzinarii, scrie Bloomberg.

Anturajul lui Putin nu crede ca Ucraina a orchestrat atacul terorist: Kremlinul, șocat de eșecul FSB (surse Bloomberg)

10:10, 27.03.2024 - Anturajul lui Vladimir Putin nu crede ca Ucraina a fost implicata in atacul terorist de la malul Crocus, informeaza Bloomberg, citand patru surse apropiate de Kremlin. Cu toate acestea, Kremlinul a decis sa dezvolte o versiune a „urmei ucrainene” și Occidentale pentru a „aduna rușii in jurul razboiului…

Klaus Iohannis, convocat de urgența la Paris, de președintele Macron

07:25, 26.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis participa, luni, la Paris, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei. Intrunirea, la care vor lua parte și alți lideri aliați, are loc la solicitarea președintelui francez Emmanuel Macron. Reuniunea convocata președintele Franței vizeaza intensificarea eforturilor…

Rusia accelereaza propaganda in Social Media, in contextul morții lui Navalnii

22:25, 18.02.2024 - O operațiune de dezinformare menita sa discrediteze acțiunile in onoarea lui Alexei Navalnii a fost lansata pe rețelele de socializare vineri, dupa apariția informației privind moartea opozantului rus. Grupul „Antibot4Navalny”, specializat in identificarea și analiza operațiunilor de influența legate…

Forțele ucrainene se retrag din Avdiivka pentru a evita incercuirea, afirma șeful armatei

12:40, 17.02.2024 - Forțele ucrainene se retrag din Avdiivka pentru a evita incercuirea, afirma șeful armatei. Preluarea de catre Rusia a orașului estic i-ar oferi controlul deplin asupra zonei din jurul Donețkului, anexata de Moscova in 2014.


Ce parere ai despre aceasta stire?