Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde mergem la sfîrșit de săptămână? Party-uri și concerte în Timişoara și împrejurimi

Publicat:

Sfarsitul de saptamana aduce in Timisoara și in imprejurimi o serie de party-uri si evenimente live, la care puteți vedea recitaluri și seturi cu Canarro, , DJ Project, Antonia, Alexandra Ușurelu, și Cargo. Joi 29 iulie Berarescu, ora 19: . Daily, ora 20: . D , ora 20: […] mergem la sfirșit de saptamana? Party-uri și concerte in Timisoara și imprejurimi a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolacu, in deschiderea ședinței de Guvern de la Timișoara: „Timișul merita investiții guvernamentale mari, pe masura contribuției pe care o are la PIB-ul Romaniei”

13:55, 25.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a inceput cu o gluma ședința inedita de Guvern, care a avut loc joi la Timișoara. „Buna ziua, bine v-am gasit la Timișoara. A inceput sa imi placa foarte mult aici la dumneavoastra, in primul rand deoarece se construiește foarte mult in ultimul timp. De fapt, aș vrea sa-l…

Ciolacu muta Guvernul la Timisoara ca sa-si sprijine candidatul

19:25, 24.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, miercuri, ca desfasurarea sedintei de Guvern la Timisoara reprezinta un semn de solidaritate si de manifestare a interesului Executivului pentru proiectele judetului si ale municipiului resedinta de judet, urmand sa fie aprobata…

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

O familie din Camerun gasita ascunsa intr-un mijloc de transport la punctul de frontiera Moravita

11:40, 21.04.2024 - Membrii unei familii din Camerun și un cetațean din Guineea au fost gasiți ascunși intr-un automarfar in timp ce incercau sa treaca ilegal frontiera. Cele cinci persoane s-au urcat in remorca intr-o parcare de pe centura municipiului Timișoara, in timp ce șoferul efectua timpii de odihna, potrivit news.ro

A fost prins timișoreanul care a distrus cu un topor capota mașinii vecinului sau

17:20, 19.04.2024 - Un barbat din Timișoara, cautat de Poliție dupa ce și-a amenințat vecinul și i-a distrus capota mașinii cu un topor, a fost prins de oamenii legii. In prima faza, acesta a fost reținut 24 de ore.

Lansare medicala transfrontaliera

20:15, 18.04.2024 - Lansare medicala transfrontaliera. Timișoara a fost, astazi, locul de lansare a unui proiect medical transfrontalier de anvergura, cofinanțat de Uniunea Europeana cu 4,2 milioane de euro, al carui obiectiv declarat este acela de imbunatațire...

Premierul Ciolacu este optimist: „Avem in plan ca pana la sfarșitul anului sa avem o aderare completa la Schengen”

15:15, 29.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Timisoara, la inaugurarea unui terminal al Aeroportului International, ca aderarea la spatiul Schengen aerian si maritim de la 31 martie constituie o victorie a Romaniei si a dat asigurari ca se urmareste o aderare completa pana la finalul anului.


Ce parere ai despre aceasta stire?