Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Una din victimele exploziei devastatoare din Criuleni a murit

Publicat:

 Foto: vestipmr.comUna din victimele exploziei din satul Raculesti, Criuleni, a murit aseara. Este vorba despre un barbat de 55 de ani, care a suferit arsuri pe 95 la suta din suprafata corpului.

PUBLIKA.MD mentioneaza ca incidentul s-a produs pe 2 februarie în satul Raculesti, Criuleni, unde doi soti au fost raniti. Victimele au fost transportate în stare grava la Centrul de din Capitala cu arsuri pe aproape 80 la suta din suprafața corpului.

Explozia s-a produs aproape de miezul nopții. Pompierii presupun ca deflagratia a avut loc din cauza…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Prajești! O persoana a murit intr-un incendiu izbucnit la o casa

14:20, 15.05.2024 - O tragedie a avut loc, seara trecuta (14 mai), in comuna Prajești. In urma unui incendiu izbucnit la o gospodarie, o persoana a murit. Pompierii militari bacauani au fost solicitați sa intervina in comuna Prajești, in urma unui apel primit pe Numarul Unic pentru Apeluri de Urgența 112 care anunța producerea…

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Breaking: O biserica din Alba a ars pana la temelie fix in prima zi de Paști

12:15, 05.05.2024 - Biserica din satul Ghioncani, comuna Intregalde, din județul Alba, a ars in totalitate, duminica dimineața, in ziua de Paști. Pompierii din cadrul ISU Alba au fost sesizați, duminica dimineața, prin apel la 112, de catre ingrijitorul bisericii din satul Ghioncani, comuna Intregalde ca biserica a ars…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

INCENDIU de vegetație uscata in comuna Lupșa, satul Mușca: Intervin pompierii cu o autospeciala

16:30, 07.04.2024 - INCENDIU de vegetație uscata in comuna Lupșa, satul Mușca: Intervin pompierii cu o autospeciala INCENDIU de vegetație uscata in comuna Lupșa, satul Mușca: Intervin pompierii cu o autospeciala Un incendiu de vegetație uscata a izbucnit duminica, 7 aprilie, in jurul orei 16:00, in comuna Lupșa, satul…

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?