Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un truc de bucătărie: Cum să prepari un ou posat la microunde

Publicat:

Oul posat nu e doar o aparitie de restaurant. Il poti face si acasa, fara sa fie nevoie de tehnici complicate. Cel mai rapid si eficient truc este sa il pregatesti la microunde.

Reteta clasica de ou posat presupune putin mai multa indemanare si experienta. Exista, insa, si metode mai rapide din care obtii un ou posat perfect - in cuptorul cu microunde. Asa ca, data viitoare nimic nu te va impiedica sa iti faci un ou moale si fierbinte pentru pranzul de la serviciu.

Inainte sa treci la treaba stabileste ce putere are cuptorul pe care il vei folosi. Daca ai un cuptor cu o putere…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cel mai periculos electrocasnic din bucatarie. Nu este cuptorul cu microunde, cum te-ai fi asteptat

09:36, 16.03.2024 - Un anumit electrocasnic din bucataria ta, care la o prima vedere pare extrem de util, se dovedește a fi o adevarata amenințare pentru sanatate, daca este analizat mai atent. Acesta este cel mai periculos electrocasnic din bucatarie, adapostind o serie de bacterii și fiind un adevarat incubator. Cel…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Trucul din bucatarie pe care trebuie neaparat sa-l știi. Cum faci floricele, pe aragaz, fara unt sau ulei

16:45, 24.02.2024 - Popcorn pe aragaz, fara unt sau ulei. Rețeta simplaAi nevoie de urmatoarele ingrediente:Boabe de porumbO cratița cu capacInstrucțiuni:Incalzește cratița pe aragaz, la foc mediu-mare, fara a adauga ulei sau unt. Pune boabele de porumb, astfel incat sa acoperi cratița intr-un singur strat. Poți ajusta…


Ce parere ai despre aceasta stire?