Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un topmodel a murit la un salon de înfrumuseţare. Apropiaţii susţin că ar fi fost ucisă

Publicat:

Corpul sau a fost gasit gol, intins pe un pat dintr-una din camerele salonului. Moartea sa este una controversata deocamdata, deoarece in timp ce anchetatorii spun ca nu exista urme de violenta extrema avocatii spun ca ar fi fost ucisa. Acestia din urma au semnalat unele neconcordante in rapoartele de constatare a decesului si cer deschiderea unei proceduri de omucidere.

Mai mult, nici opinia publica nu crede in varianta unei cauze naturale a mortii Natachei, iar pe retelele de socializare oamenii cer justitiei sa-si faca treaba.

a fost model, actrita,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV: TRAGEDIE IN SPANIA O maramureșeanca a murit dupa ce ar fi cazut dintr-un apartament din Pradejon, Spania. Fetița ar fi incercat sa o salveze

21:46, 19.05.2024 - Tragedie in comunitatea romaneasca din Pradejon, Spania. Presa spaniola anunța ca incidentul s-a petrecut sambata seara cand la fața locului s-au deplasat Garda Civila și serviciile medicale de urgența. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii din Maramureș. The post…

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

O jucatoare de fotbal din Argentina a fost ucisa de fostul ei soț, care apoi s-a sinucis. "Chemati politia, copiii sunt singuri"

13:45, 09.04.2024 - Florencia Guinazu, jucatoare de fotbal la Club Atletico Argentino (nivel regional), a fost ucisa de fostul ei partener la domiciliul ei, potrivit presei locale din Argentina. Florencia a murit strangulata, in timp ce barbatul s-a sinucis.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

ACTRIȚA BRITANICA Actrița care a interpretat rolul Fecioarei Maria are acum 72 de ani

18:25, 27.03.2024 - Olivia s-a nascut in Buenos Aires la 17 aprilie 1951, Argentina, iar la varsta de 7 ani, dupa divorțul parinților ei, s-a mutat cu mama și fratele ei in Londra. The post ACTRIȚA BRITANICA Actrița care a interpretat rolul Fecioarei Maria are acum 72 de ani first appeared on Informatia Zilei .

S-a anunțat moartea Regelui Charles, dar Palatul Buckingham infirma informația. Ce se intampla acum in familia regala

14:05, 19.03.2024 - O știre falsa privind moartea Regelui Charles a facut valva in presa din Rusia. Marile tabloide anunțau ca regele Charles al Marii Britanii a decedat subit pe data de 17 martie 2024. Ulterior, Londra a confirmat oficial ca monarhul este in viața și iși exercita indatoririle regale. Presa din Rusia l-a…

„Bataia de la box” » Ultrașii și-au imparțit pumni, au aruncat cu scaune, iar evenimentul a fost oprit

11:15, 17.03.2024 - Ultrașii celor de la River Plate și Huracan s-au batut ca in filme la meciul de box dintre Emanuel Lucero și Giuliano Canonigo. Meciul dintre mexicanul Lucero și uruguayanul Canonigo a fost intrerupt, dupa ce fanii unor dupa echipe rivale din Buenos Aires s-au batut crunt in fața ringului. Evenimentul…

Inca un șef Lukoil a murit in condiții neclare. Este deja al 4-lea manager mort de la debutul razboiului

20:11, 13.03.2024 - Gigantul petrolier rus Lukoil a pierdut inca un director executiv de top in circumstanțe misterioase, deoarece vicepreședintele sau a murit "subit" la varsta de 53 de ani, adaugandu-se astfel la o serie de decese ale unor personalitați legate de industria gazului și a petrolului din aceasta țara, a…


Ce parere ai despre aceasta stire?