Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 28 de ani a murit pe câmp în timp ce repara un utilaj agricol

Publicat:

"La 112 s-a primit un apel de urgența din satul , comuna C.A. Rosetti, unde un tanar a fost prins intr-un utilaj de balotat. La fața locului ISU a trimis un echipaj de descarcerare, dar intre timp s-a comunicat ca persoana a fost scoasa din balotiera decedata", a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Buzau, .

Potrivit primelor informații, utilajul agricol s-ar fi defectat iar tanarul, care a coborat sa il repare, intr-un moment de neatenție, a fost prins in angrenajul balotierei.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav la Piața Unirii din București. O persoana a murit

10:11, 10.04.2024 - Un grav accident de circulatie a avut loc miercuri dimineata, in urma caruia un pieton a decedat dupa ce a fost lovit de o masina."La data de 10 aprilie, in jurul orei 6,00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Halelor. Un barbat in varsta…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Doliu in presa: Codruta Semanaru, unul dintre cei mai buni fotoreporteri din Romania, a murit

17:30, 07.03.2024 - Codruta Semanaru a murit joi dimineata, la Spitalul Coltea din Capitala, dupa ce ani de-a randul s-a luptat cu o boala nemiloasa, anunța Realitatea. Aflata... The post Doliu in presa: Codruta Semanaru, unul dintre cei mai buni fotoreporteri din Romania, a murit appeared first on Special Arad · ultimele…

ULTIMA ORA! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști

20:25, 20.02.2024 - Un pieton a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști. Conform Biroului de presa al IPJ Vrancea, „polițiștii rutieri intervin la un apel 112, privind un eveniment produs pe raza localitații Slobozia Cioraști, la ieșire inspre DN2 E85. Din primele informații rezulta ca un pieton a fost acroșat de…

Hot prins la furat intr-un magazin din Buzau (faptasul a fost imobilizat de agentul de paza din societatea comerciala)!

07:00, 20.02.2024 - In aceste zile, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Politia municipiului Buzau au reținut un barbat de 39 de ani, din Buzau, pentru savarșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Un lider PNL a murit la 46 de ani dupa o raceala

11:45, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma , presedinte al PNL Vrancea, a decedat sambata dimineata la un spital din Capitala. Decesul acestuia a fost confirmat de colegi din partid. Catalin Toma a fost trimis, vineri, de urgenta, de la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani la Spitalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?