Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un șofer român a fost arestat în Italia pentru trafic de migranți. A îngrămădit 32 de asiatici într-un recipient

Publicat:

Zeci de migranți, aflați la un pas de moarte, au fost salvați de autoritațile italiene, dupa ce transfugii au fost descoperiți in camionul unui cetațean roman. Cei 32 de barbați de origine asiatica erau ascunși intr-un rezervor de fibra, fara aer și apa.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșit trafic pentru un șofer de TIR roman - Ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

17:35, 12.05.2024 - In noaptea de vineri spre sambata, un șofer roman de camion a fost ucis pe o autostrada din Valonia cand cineva a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Parchetul a deschis o ancheta, relateaza presa din Belgia.Incidentul a avut loc in jurul orei 1.

Schengen - DIICOT a descins la o rețea de migranți cu trafic prin Italia, Romania și Austria

16:26, 24.04.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut miercuri 21 de percheziții la locuințele membrilor unei rețele de trafic de migranți care acționa in Romania, Italia și Austria. Aceștia ar fi incasat intre 5.000 și 10.000 de euro de la fiecare migrant.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Arad: Un șofer roman a fost oprit la frontiera pentru ca ascundea 12 migranți in cutii de lemn

12:10, 04.04.2024 - Un sofer roman de 21 de ani din Arad este cercetat penal dupa ce, in noaptea dintre 3 și 4 aprilie, a fost prins ca incerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka. Acesta  i-a ascuns in cutii de lemn in care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru a ajunge in Italia, conform Agerpres. 

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Șofer roman, prins de polițiști cu permis de conducere cumparat de pe Facebook! Ce i s-a intamplat și cat a platit pentru actul fals

11:06, 09.03.2024 - Un șofer roman a fost recent surprins de polițiștii de frontiera in timp ce conducea un autovehicul cu un permis de conducere fals. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost oprit la punctul de control de la Albița, unde autoritațile au descoperit ca documentul prezentat era achiziționat de pe platforma…

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

Pescara: Un roman de 38 de ani amenința cu toporul rezidenții dintr-un centru pentru migranți

06:11, 22.02.2024 - Un roman de 38 de ani a amenințat cu toporul rezidenții dintr-un centru de primire pentru migranți din Pescara, Italia. Barbatul, inarmat cu un topor, a intrat in centru amenințand mai multe persoane vulnerabile. Personalul adiministrativ de la centrul pentru migranți a intervenit, iar barbatul a fugit…


Ce parere ai despre aceasta stire?