Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un satelit de mărimea unui autobuz se îndreaptă spre pământ şi se va prăbuşi miercuri, după 30 de ani de la lansare

Publicat:
Un satelit de mărimea unui autobuz se îndreaptă spre pământ şi se va prăbuşi miercuri, după 30 de ani de la lansare

Un satelit scapat de sub control se indreapta spre Pamant și va intra in atmosfera miercuri, dupa 30 de ani de la lansare. Specialiștii cred ca riscurile privind producerea unui incident grav sunt mici, scrie presa romana.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O puternica explozie solara de puterea G1 se indreapta spre Pamant. Alerta de furtuna geomagnetica!

14:15, 26.03.2024 - O puternica explozie solara de puterea G1 se indreapta spre Pamant. Alerta de furtuna geomagnetica!O furtuna geomagnetica severa este in desfașurare dupa ce erupțiile solare au trimis plasma catre Pamant, iar Aurora Boreala va putea fi observata in zone din sudul Statelor Unite, incepand de astazi.Pamantul…

China lanseaza un satelit de retransmisie a semnalelor pentru o misiune pe partea ascunsa a Lunii

06:35, 20.03.2024 - China a lansat, miercuri, un satelit care va actiona ca o punte de comunicatii intre operatiunile terestre de pe Pamant si o viitoare misiune pe partea ascunsa a Lunii, marcand o noua etapa in programul de explorare lunara pe termen lung al tarii, transmite Reuters.

ERS-2, „satelitul bunic” de peste doua tone, va cadea pe Pamant in urmatoarele ore. Specialiștii nu știu inca unde

08:41, 21.02.2024 - Un satelit european de pionierat va cadea pe Pamant in urmatoarele ore, transmite BBC. ERS-2 a fost o platforma de observare de ultima ora atunci cand a fost lansat in 1995, creand tehnologii care sunt acum folosite in mod obisnuit pentru monitorizarea planetei.

Un satelit se indreapta catre Pamant! Este scapat de sub control! Cand va ateriza

12:05, 20.02.2024 - Un satelit se indreapta catre planeta Pamant! Cercetatorii susțin ca este scapat de sub control in aceste momente. Data la care va ateriza pe Terra, potrivit informațiilor furnizate de specialiști. Exista sau nu motive de ingrijorare pentru populație.

Alerta - Un satelit scapat de sub control se indreapta spre Pamant: Va ateriza in urmatoarele ore /Video

11:10, 20.02.2024 - Un satelit scapat de sub control se indreapta spre Pamant și va intra in atmosfera miercuri. Specialiștii cred ca riscurile privind producerea unui incident grav sunt destul de mici. Satelitul scapat de sub control se va prabuși la aproape 30 de ani de la lansare, conform Mediafax.Satelitul,…

Un satelit european se va prabuși miercuri pe Pamant. Exista riscuri pentru oameni?

16:01, 19.02.2024 - Satelitul european ERS-2, care si-a incheiat misiunea de observare a Terrei acum 13 ani, va fi distrus aproape in totalitate miercuri, la coborarea prin atmosfera terestra, fara riscuri pentru oameni, conform ultimelor previziuni ale Agentiei Spatiale Europene (ESA), transmite luni AFP.

Avertisment ANM! Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori

20:35, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 12 februarie 2024, o avertizare meteo. Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Iata ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori!

Atenție la cer! Un asteroid de marimea unui zgirie-nori va trece pe linga planeta noastra

09:45, 02.02.2024 - Un asteroid de marimea unui zgirie-nori va trece vineri la o distanța de 2,7 km de Pamint. Specialiștii spun ca nu ar trebui sa ne fie teama, deoarece nu exista nicio șansa sa ne loveasca. Centrul pentru Studiul Obiectelor din Apropierea Pamintului al Nasa estimeaza ca roca spațiala are un diametru…


Ce parere ai despre aceasta stire?