Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român şi-a bătut iubita cu antena parabolică până a omorât-o

Publicat:

O crima infioratoare s-a produs in Italia, la Massafra, in iulie 2017. , o romanca de 46 de ani, a fost ucisa cu salbaticie de iubitul ei, dupa ce a prins-o cu un alt barbat in pat. Pentru fapta sa, a fost condamnat, zilele trecute, la 30 de ani de inchisoare. In […] The post Un roman si-a batut iubita cu antena parabolica pana a omorat-o appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Și-a batut iubita și a fugit: Un tanar, reținut și plasat in arest pentru 20 de zile

14:40, 30.04.2024 - Un tanar de 28 de ani, cetațean strain, a fost arestat pentru 20 de zile, dupa ce i-ar fi aplicat iubitei mai multe lovituri. Conflictul intre cei doi a avut loc in localitatea Buțeni, dupa care barbatul ar fi fugit de la fața locului cu o Skoda.

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Tanar retinut dupa ce si-a batut si amenintat cu moartea iubita

15:00, 29.03.2024 - Un tanar de 19 ani din Alba a fost retinut dupa ce si-ar fi agresat partenera si ar fi amenintat-o cu moartea, se arata intr-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de catre Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba. Potrivit sursei citate, politistii Postului de Politie Ighiu au fost sesizati…

Și-a batut și sechestrat iubita. Un maramureșean, cercetat de polițiștii aradeni

14:30, 29.03.2024 - Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 2 Rurala Arad cerceteaza un barbat de 47 de ani, din județul Maramureș, care, in perioada 26 – 28 martie... The post Și-a batut și sechestrat iubita. Un maramureșean, cercetat de polițiștii aradeni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu. „Determinarea era destul de mare”

14:05, 28.03.2024 - In ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Liviu Moroiu i-a surprins din plin pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur oferit din prtea unuia dintre chefi. Concurentul a avut un preparat ce l-a convins pe Chef Ștefan Popescu sa ii ofere cuțitul de aur, dar nimeni nu se aștepta ca tanarul…

De ce a omorat-o Mirel pe iubita lui, studenta de 21 de ani din Timișoara. Filmul sangeros al crimei care a șocat Romania

10:05, 24.03.2024 - S-a descoperit motivul halucinant pentru care Mirel a ucis-o cu sange rece pe iubita lui, Andreea, in varsta de 21 de ani, studenta la Medicina! Iata filmul sangeros al crimei care a șocat Romania!

Cine este iubita lui Victor Slav. Participa impreuna la Asia Express!

10:35, 28.02.2024 - Cine este iubita lui Victor Slav. Participa impreuna la Asia Express! Victor Slav pleaca in Asia Express . Acesta se numara printre vedetele autohtone care, anul acesta, au acceptat provocarea postului Antena 1. El va face echipa cu iubita lui, Selina. Cei doi spun ca nu sunt conștienți exact la ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?