Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a fost la un pas de a fi linșat într-un oraș din Italia - Ce i-a înfuriat pe oameni

Publicat:

Un roman de 37 de ani a fost arestat in regiunea Calabria, din sudul Italiei, dupa ce a incercat sa rapeasca un copil de cinci ani din brațele mamei sale, in plina zi. Doar intervenția rapida a forțelor de ordine a facut ca barbatul sa scape teafar de furia oamenilor, potrivit observator.tv.

Tentativa de rapire a avut loc pe 16 iulie, in jurul orei 19:00. Femeia, soțul ei și baiatul de cinci ani se aflau in parcarea unui centru comercial, atunci cand cetațeanul roman s-a apropiat de ei și a incercat sa-i ia pe copil, din senin.

Potrivit blitzquotidiano.it, femeia s-a zbatut…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia cere Iranului sa dea dovada de „moderație” pentru a evita o escaladare a conflictului din Orientul Mijlociu

21:30, 12.04.2024 - Ministrul de externe al Italiei, Antonio Tajani, a declarat vineri ca a cerut Teheranului sa dea dovada de "moderatie" in timpul unei convorbiri telefonice cu omologul sau iranian, Hossein Amir-Abdollahian, intr-un moment in care exista temeri privind un posibil atac iranian impotriva Israelului.

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Un adolescent roman de 16 ani, gasit mort in casa, in Italia. Baiatul ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare

19:25, 01.04.2024 - Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, in Italia. Baiatul, in varsta de 16 ani, ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare. Descoperirea șocanta a fost facuta chiar de fratele lui mai mic.

Tanar din Rascruci, disparut in Italia

14:45, 20.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Rascruci, comuna Bonțida, este dat disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024. Cengeri Razvan, care se afla ultima data pe teritoriul Italiei, in zona Calabria, nu si-a mai contactat familia si nu se mai știe nimic despre el acasa. Barbatul are inalțimea…

Marcel Ciolacu le-a prezentat scuze romanilor din Italia pentru ca au fost nevoiți sa plece din țara

08:00, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit cu mai mulți romani cu ocazia vizitei de lucru de doua zile in Italia, unde va participa la cea de-a treia sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Italiei, organizata la 13 ani dupa precedentul summit interguvernamental.

Dupa vizita de pe Athos, Marcel Ciolacu se intalnește cu Papa Francisc: toate datele pentru vizita din Italia

13:36, 13.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu va efectua, in perioada 14-15 februarie, o vizita de lucru la Roma, unde va participa la cea de-a treia sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Italiei, organizata la 13 ani dupa precedentul summit interguvernamental. Seful Executivului va avea convorbiri cu prim-ministrul Republicii…

O companie ofera angajatelor un bonus pentru fiecare copil nou-nascut și un majordom pentru treburile casei

00:05, 04.02.2024 - O companie din Italia a decis sa ofere angajatelor sale cite un bonus de 700 de euro pentru fiecare nou-nascut, un majordom care sa se ocupe de treburile casei, precum și un spor de 150 de euro pe luna la salariu, pe linga alte beneficii. Intr-o lume in care demografia Italiei se confrunta cu provocari…


Ce parere ai despre aceasta stire?