Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un poliţist sârb condamnat la 20 de ani de închisoare în Kosovo pentru uciderea unor civili albanezi

Publicat:

Un fost politist sarb a fost condamnat marti la Pristina la 20 de ani de inchisoare pentru ca a participat la executia a 13 civili albanezi in timpul razboiului, o condamnare rara, in contextul in care Belgradul inca nu a recunoscut independenta fostei sale provincii, noteaza AFP preluat de agerpres. Intr-un comunicat, curtea a precizat ca asasinatele, precum si expulzarea unor civili albanezi kosovari au fost comise in aprilie 1999 in satele Sllovi si Terbovc, in centrul Kosovo.
Condamnatul, identificat de presa kosovara drept , facea parte din forta de rezerva a Ministerului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kosovo inchide bancile sirbești din nordul țarii

08:00, 21.05.2024 - Poliția kosovara a inchis cele șase sucursale ale bancii sirbe din nordul Kosovo, in virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale in dinari sirbi incepind cu luna februarie, potrivit AFP. Belgradul, care cheltuiește milioane de euro din bugetul sau pentru ajutorarea sirbilor kosovari,…

Esec al referendumului privind demiterea primarilor albanezi din nordul Kosovo

08:51, 22.04.2024 - Un referendum privind demiterea primarilor albanezi din patru localitati cu populatie predominant sarba din nordul Kosovo a esuat duminica din cauza boicotarii sale de catre majoritatea sarba, denuntata de Pristina drept o `presiune din partea Belgradului”, transmite AFP.

Referendumul pentru demiterea primarilor albanezi din Kosovo a eșuat

03:00, 22.04.2024 - Referendumul prin care se urmarea demiterea primarilor albanezi din patru localitati cu populatie predominant sarba din nordul Kosovo a esuat din cauza boicotarii sale de catre majoritatea sarba, denuntata de Pristina drept o „presiune din partea Belgradului”

Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la inchisoare pentru corupție

22:20, 15.04.2024 - Un polițist din Tulcea a fost condamnate definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita și trafic de influența. El a fost judecat pentru ca luat mita pentru a promova trei persoane sa obțina permisul de conducere.

A vrut sa mituiasca cu 1000E un polițist din Italia, ca sa nu ramana fara permis: Un șofer molodvean risca 7 ani de inchisoare

18:05, 02.04.2024 - Un șofer moldovean de camion, care nu a respectat timpii de odihna, a incercat sa corupa un polițist in provincia Ferrara din Italia, oferindu-i 1.000 de euro pentru a scapa de o amenda și suspendarea permisului de conducere, informeaza Il Resto del Carlino, citata de rotalianul.com .

Sarbii nu uita și nu iarta: Serbia nu va adera niciodata la NATO

01:05, 26.03.2024 - Presedintele sarb Aleksandar Vucic a declarat duminica seara, in timpul unei ceremonii de stat de comemorare a victimelor agresiunii NATO asupra Serbiei in 1999, ca Pristina a fost admisa ca membru asociat in Adunarea parlamentara a NATO si ca acesta este un alt motiv pentru care Belgradul nu va adera…

Un politist din Mississippi a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca a torturat doi afro-americani

08:51, 20.03.2024 - Un fost politist din Mississippi gasit vinovat pentru torturarea a doi afro-americani impreuna cu mai multi dintre colegii sai, a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare, noteaza AFP.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?