Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un poliţist afgan şi-a ucis 9 colegi în timp ce dormeau!

Publicat:

Un politist din Afganistan si-a ucis, vineri, 9 colegi in timp ce acestia dormeau. Masacrul a avut loc intr-un sat din estul provinciei Paktika, o zona instabila a tarii.

, seful districtului a declarat ca atacatorul, detasat la un mic post de comanda, a actionat in momentul in care trebuia sa intre in tura. El si-a descarcat automatul in cei 9 colegi ai sai care dormeau in acel moment, le-a luat armele si a fugit cu un camion. Nimeni nu-si poate explica gestul criminalului, mai ales ca printre cei omorati se aflau un frate si doi copii ai lui.

Ucigasul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

UNICEF: Cel putin unul din patru copii cu varste sub 5 ani traieste in «saracie alimentara severa»

00:35, 11.06.2024 - Cel putin unul din patru copii cu varste sub cinci ani din intreaga lume traieste intr-o “saracie alimentara severa”, ceea ce inseamna ca peste 180 de milioane de copii risca sechele grave in lipsa unei alimentatii nutritive si diversificate, denunta Fondul International pentru Urgente ale Copiilor…

Cei doi politisti de frontiera raniti in misiune, externati. Inca 2 straini implicati, depistati

12:55, 02.05.2024 - Inca doi cetateni straini implicati in activitatea de migratie ilegala in cursul noptii trecute, cand doi politisti de frontiera au fost raniti in misiune, au fost descoperiti, fiind vorba despre un barbat din Afganistan si o femeie din Guineea, informeaza miercuri ITPF Timisoara.

Un polițist din Maramureș s-a dus drogat la serviciu: A fost saltat urgent de colegi și dus la spital

23:36, 25.04.2024 - Un politist care urma sa intre de serviciu in Somcuta Mare, judetul Maramures, a fost testat pozitiv la substante interzise. El a fost retras din dispozitiv si dus la spital pentru prelevarea de probe.

VIDEO | „Cand aveți drum la Pecica, il lasați la dispecerat”. Ce a facut un polițist pe autostrada A1

12:50, 25.04.2024 - Un sofer prins fara triunghi reflectorizant, in timp ce se afla pe banda de urgenta de pe autostrada A1, in Timis, si-a facut cruce atunci cand... The post VIDEO | „Cand aveți drum la Pecica, il lasați la dispecerat”. Ce a facut un polițist pe autostrada A1 appeared first on Special Arad · ultimele…

Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la inchisoare pentru corupție

22:20, 15.04.2024 - Un polițist din Tulcea a fost condamnate definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita și trafic de influența. El a fost judecat pentru ca luat mita pentru a promova trei persoane sa obțina permisul de conducere.

Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguri

15:15, 10.04.2024 - Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguriUn polițist din cadrul IPJ Mureș și o alta persoana au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri.

Index GIATOC: Criminalitatea se mentine la nivel ridicat in Romania

20:25, 08.04.2024 - Tara noastra face parte din ruta transfrontaliera est-europeana folosita de retelele criminale pentru traficul de persoane. Aceste retele introduc migranti din Ucraina, Turcia si Afganistan in sau prin Romania, Ungaria, Slovacia, Bulgaria sau Polonia, prin intermediul tirurilor inmatriculate in Turcia.…

A vrut sa mituiasca cu 1000E un polițist din Italia, ca sa nu ramana fara permis: Un șofer molodvean risca 7 ani de inchisoare

18:05, 02.04.2024 - Un șofer moldovean de camion, care nu a respectat timpii de odihna, a incercat sa corupa un polițist in provincia Ferrara din Italia, oferindu-i 1.000 de euro pentru a scapa de o amenda și suspendarea permisului de conducere, informeaza Il Resto del Carlino, citata de rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?