Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un politist a fost lovit cu masina de un sofer pe care-l legitima pentru ca parcase pe plaja

Publicat:

Un politist din Constanta a fost lovit sambata dimineata, in statiunea Mamaia, de o masina condusa de un sofer pe care incerca sa-l legitimeze, dupa ce acesta isi parcase autoturismul pe plaja.

10  5 1 5 0 0

Potrivit unor surse din politie, sambata dimineata, s-a primit o sesizare prin 112 la prin care se semnala ca, pe plaja, este un autoturism parcat, scrie Agerpres.

La fata locului, s-a deplasat o echipa mixta, formata dintr-un politist si jandarm, care a identificat langa masina un barbat. Agentul i-a solicitat acestuia sa scoata masina de pe plaja, dar…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Doi polițiști incearca sa-și scoata mașina impotmolita pe plaja. Ce metode au folosit ca sa nu-și ude pantofii

12:00, 04.05.2024 - Scene cu polițiști demne de „Cascadorii rasului”, pe o plaja din Constanța. Agenții de la Poliția Locala au fost filmați dupa ce au ramas impotmoliți cu mașina pe plaja inundata in urma ploilor.

Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat intr-un cap de pod și un gard

20:35, 01.04.2024 - Un șofer beat care a pierdut controlul volanului a lovit cu mașina doi copii. Apoi, autoturismul a lovit un cap de pod, a ricoșat in doua mașini parcate și s-a oprit intr-un gard. Accidentul a avut loc luni in satul Arsa din județul Constanța.

Accident teribil in Constanța! Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat intr-un cap de pod și un gard

19:45, 01.04.2024 - Accident teribil in Constanța! Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat intr-un cap de pod și un gardUn șofer beat care a pierdut controlul volanului a lovit cu mașina doi copii. Apoi, autoturismul a lovit un cap de pod, a ricoșat in doua mașini parcate și s-a oprit intr-un gard. Accidentul…

Tanar polițist in coma, dupa ce a fost lovit in plin de un Audi. Agentul oprise un alt sofer pentru control

11:20, 30.03.2024 - Un tanar politist, din localitatea Flamanzi, judetul Botosani, a trecut pe langa moarte. La propriu! Agentul de la Serviciul Rutier, in varsta de 24 de ani, se afla in stare critica la spital, dupa ce a fost lovit in plin de un sofer, chiar in timp ce se afla la datorie. Desi politistul era echipat…

Un șofer, care fugise de Poliția Rutiera, s-a rasturnat cu masina, ranind un pasager. A fugit și de acolo

14:05, 26.03.2024 - Un barbat din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore, marți, 26 martie 2024, fiind cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si parasirea locului accidentului.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.

Sofer lovit de o masina pe A1, in timp ce anunta un accident in care era implicat

09:40, 08.02.2024 - Doi barbati au ajuns la spital cu traumatisme, dupa ce au fost implicati joi dimineata intr-un accident pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, in zona iesirii spre Agnita, potrivit Agerpres.''Politistii BPA A1 Ramnicu Valcea - Deva intervin la un accident de circulatie produs pe A1, la km 242, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?