Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un oraș din Noua Zeelandă a fost zguduit de un atac armat soldat cu doi morți

Publicat:

Atac armat intr-un oras linistit din . Un barbat a impuscat mortal doi oameni, iar pe altul l-a ranit grav, la un oficiu pentru ocuparea fortei de munca din Ashburton.

Criminalul a fugit de la fata locului cu o bicicleta. Fortele de ordine au initiat o ampla operatiune de cautare si i-au sfatuit pe localnici sa nu iasa din case.

Potrivit autoritatilor, barbatul sufera de o boala de piele in faza terminala. Ashburton este un oras mic, cu o populatie de aproape 20 000 de oameni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

(foto/video) Atacul armat din Moscova, soldat cu 60 de oameni uciși, iar peste 100 spitalizați

09:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc vineri seara, in sala de concerte „Crocus” din nord-vestul Moscovei. Potrivit informațiilor preliminare, cel puțin trei persoane in camuflaj au deschis focul, iar ulterior au avut loc explozii, dupa care incendiul a distrus aproape in totalitate etajele superioare ale cladirii.…

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Rusia: 3 oameni inarmați au tras focuri de arma la un concert! Bilanț provizoriu: 40 MORȚI și peste 100 de raniți

20:36, 22.03.2024 - Barbați inarmați in uniforme de lupta au tras focuri de arma intr-o sala de concerte din Moscova, spun agențiile de presa internaționale.In urma focurilor de arma a izbucnit un incendiu.  Footage of the terrorist attack in Moscow, at Crocus City Hall. I think we all know who’s behind this…. pic.twitter.com/S8dzWdhqUi…

Atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei, soldat cu morti si raniti VIDEO

20:21, 22.03.2024 - Un atac armat, urmat de un incendiu, s-a produs vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, au anuntat agentiile de presa ruse si Telegram, unele dintre acestea evocand morti si raniti.

Somalia: cinci morți dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadiscio

04:40, 11.02.2024 - Cinci persoane au murit, dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din Mogadiscio, informeaza Rador Radio Romania.Cinci persoane, inclusiv oficiali militari somalezi și un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise sambata dupa ce un soldat a deschis focul intr-o baza militara din…

Atac armat in Istanbul! Doi oameni au murit, iar alte șase persoane au fost ranite. Atacatorii au fost uciși.

21:36, 06.02.2024 - Șase persoane, intre care trei ofițeri de poliție, au fost ranite marți intr-un schimb de focuri in fața tribunalului din Istanbul, a anunțat ministrul de interne Ali Yerlikaya, adaugand ca cei doi atacatori au fost uciși. Atacatorii decedați sunt un barbat și o femeie, potrivit ministrului de interne…

Incendiu puternic intr-un bloc din Suceava. Doi oameni au fost gasiți morți in apartamentul in care locuiau

08:25, 05.02.2024 - Doua persoane au fost gasite moarte intr-un apartament din municipiul Suceava, dupa ce locuinta le-a fost cuprinsa de un incendiu, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?