Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un număr de 50 de autobuze care asigură transportul județean în Maramureș vor fi monitorizate prin GPS

Publicat:

Un numar de 50 de autobuze care asigura transportul județean in Maramureș vor fi monitorizate prin GPS. Proiectul este finanțat din fonduri europene și are o valoare de peste 350.000 de euro, arata Consiliul Județean (CJ) Maramureș, anunța MEDIAFAX.

Consiliul Județean Maramureș anunța ca proiectul urmarește imbunatatirea accesului intre regiuni prin dezvoltarea unor retele de transport durabile si prietenoase cu mediul care sa contribuie la imbunatatirea infrastructurii de transport in regiunile de granita Transcarpathia (Ucraina), judetul Maramures (Romania) si Szabolcs-Szatmar-Bereg…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prinde contur proiectul energetic uriaș, la care participa și Romania: Coridorul Vertical va schimba situația in Europa

14:56, 02.05.2024 - Trei fuziuni, in frunte cu companii bulgare, au depus oferte privind comanda de aproape 600 de milioane de leva fara TVA pentru construcția tronsonului bulgar al Coridorului Vertical pentru transport de gaze lichefiate din Grecia prin Bulgaria și Romania catre Ungaria și Slovacia și pana in Moldova…

Marcel Ciolacu: sustinem proiectul pentru imbunatatirea metodelor de evaluare imagistica a pacientilor oncologici

17:25, 08.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, luni la Palatul Victoria, o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Mariano Grossi, aflat in vizita oficiala in Romania.

Vești bune pentru elevii unui județ din Romania. Toate școlile vor avea autobuze pentru transportul copiilor

11:45, 06.04.2024 - Consiliul Județean din Galați a semnat un contract pentru achiziționare a mai multor microbuze care vor transporta elevii la unitațile de invațamant. Costul proiectului este de 14 milioane de euro, bani de provin din fonduri europene, guvernamentale, cat și capital propriu.

Romania accelereaza construcția Autostrazii A7 catre Ucraina. Lotul 1 va fi finalizat in octombrie 2024

10:30, 23.03.2024 - Publicația franceza Le Monde a relatat vineri despre un ambițios proiect de infrastructura al Romaniei, destinat sa imbunatațeasca conexiunile de transport cu Ucraina.Proiectul are termene limita stricte și o miza semnificativa: intensificarea comerțului cu țara vecina și posibilitatea transferului…

Ministrul Economiei. ”Fabricam deja rachete și vom produce și mai multe”

08:31, 16.03.2024 - Romania va produce „cea mai performanta pulbere din lume la ora actuala”, spune ministrul Economiei, Radu Oprea, la Digi24 , referitor la industria de aparare a țarii. Ministrul spune ca, in curand, alaturi de compania germana Rheinmetall, Romania iși va diversifica producția de arme. La inceputul lunii…

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Mircea Abrudean: „Este un pas important pentru a asigura schimbul eficient de informații”

14:20, 14.03.2024 - Proiectul este menit sa aduca o transparența mai mare in administrația publica, permițand cetațenilor, mediului de afaceri și altor parți interesate sa acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.

Transportul in comun devine „verde“ intr-un mare oraș al țarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice și tramvaie

15:51, 13.03.2024 - Locuitorii unui mare oraș din Romania vor beneficia, in curand, de condiții mult mai bune in transportul public. Recent a fost semnat contractul de furnizare pentru 25 de autobuze electrice noi, care vor ajunge in urmatoarea perioada pe strazile municipiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?