Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou termen în procesul lui Vișinescu. Ce declarații a făcut torționarul

Publicat:

Fostul comandant al închisorii Râmnicu Sarat, , a susținut, miercuri, ca în sala de judecata au fost chemate doar persoane care dau declarații împotriva lui și niciuna din cele solicitate de el, respectiv martori sau reprezentanti ai a Penitenciarelor (ANP), informaza Mediafax.

"Nu vad pe nimeni de la , sa vina cineva si de la ei. De ce nu vine? Din ordinul lor am facut, nu de capul meu", a spus el.

"Este gardianul care a fost pe tura în noaptea în care a murit

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

China iese cu o declarație razboinica impotriva SUA: 'Abordarea lor e extrem de ipocrita si total iresponsabila'

04:35, 24.04.2024 - China a condamnat marti, cu o zi inainte de vizita secretarului de stat american Antony Blinken, ceea ce ea califica drept "acuzatii nefondate" ale SUA, potrivit carora Beijingul sustine armata rusa in Ucraina, informeaza AFP.

Nicu Marcu și compania, protejați: DNA claseaza plangerile impotriva celor care au tolerat fraudele de la City Insurance și Euroins

13:20, 12.04.2024 - Fosta conducere a Autoritații de Supraveghere Financiare scapa de acuzațiile de tolerare a unor fraude care au dus la falimentele City Insurance și Euroins și pagube de peste 1 miliard de euro. Niciunul dintre foștii șefi ai ASF, cu Nicu Marcu in frunte, nu va fi tras la raspundere pentru pagubele de…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Soțul Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut noi declarații. Barbatului nu i se spune ce tratament i-au administrat medicii: ”Nu am vazut...”

12:16, 03.04.2024 - Familia Mariei din Bacau este impetrita de duerere și vrea explicații, dupa ce femeia insarcinata a murit in spital, la 24 de ore de la internare. Soțul femeii a facut noi declarații despre drama pe care o traiește in aceste momente. Barbatul este revoltat ca nu i se spune ce tratament i s-a adiministrat…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Teribila „Inchisoare a Tacerii”, unde a activat torționarul Alexandru Vișinescu, gata sa ajunga in patrimoniul UNESCO

12:45, 22.02.2024 - Mai multe foste inchisori comuniste ar putea fi incluse in patrimoniul UNESCO, conform unui anunț al ministrului Culturii, Raluca Turcan. Printre ele, și Penitenciarul Ramnicu Sarat, una dintre cele mai de temut inchisori ale Romaniei interbelice și comuniste.


Ce parere ai despre aceasta stire?