Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou război în Orientul Mijlociu? Iranul spune că are rachete şi vrea să atace Israelul

Publicat:

Iranul a testat cu succes rachete balistice cu raza medie de actiune, care sunt capabile sa loveasca tinte din Israel, au anuntat oficiali ai armatei iraniene.

„Raza de actiune este de 2.000 de kilometri, pentru a putea lovi inamicii nostri de la o distanta sigura” a spus Generalul de brigada .

Un eventual atac din partea Iranului ar insemna declansarea unui conflict clasic, cel dintre tari fiind pana acum unul indirect.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

Razboi in Orientul Mijlociu: Explozie puternica in centrul Iranului. Numeroase avioane care survoleaza țara și-au schimbat brusc traseul și au ieșit din spațiul aerian

08:05, 19.04.2024 - Mai multe avioane care survoleaza Iranul și-au schimbat brusc traseul. Decizia a fost luata imediat dupa exploziile din centrul Iranului care par sa fie un atac aerian israelian. Principalul aeroport din Teheran a fost inchis temporar.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

TEAMA DE RAZBOI Țarile reacționeaza la atacurile cu drone și rachete ale Iranului asupra Israelului

16:25, 15.04.2024 - Liderii lumii iși exprima teama ca conflictul ar putea duce la o escaladare suplimentara in regiune, cerand tuturor parților sa dea dovada de reținere. The post TEAMA DE RAZBOI Țarile reacționeaza la atacurile cu drone și rachete ale Iranului asupra Israelului first appeared on Informatia Zilei .

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Un nou razboi in Orientul Mijlociu. Israelul, ținta unui atac masiv, fara precedent, cu sute de drone și rachete, din mai multe parți. Pericol pentru pacea in regiune și in lume

14:01, 14.04.2024 - Sambata, cu puțin timp inainte de miezul nopții, Iranul a lansat de pe teritoriul sau un atac masiv cu cel puțin 400- 500 drone și rachete balistice impotriva Israelului, a confirmat purtatorul de cuvant al armatei israeliene la posturile de televiziune. Concomitent, Israelul a fost atacat cu drone…

Cetatenii romani, sfatuiți de MAE sa evite calatoriile in Orientul Mijlociu. Israelul, atacat de rachete Hezbollah

23:45, 12.04.2024 - Ministerul de Externe ii sfatuiește pe cetatenii romani sa evite calatoriile in Israel, Palestina, Liban si Iran, in timp ce romanii aflati in aceste zone sunt indemnati sa manifeste precautie. Vineri seara, Israelul a fost atacat de zeci de rachete Hezbollah. ”In contextul evolutiilor de securitate…

Atacul iranian cu rachete asupra Israelului este inevitabil

11:25, 12.04.2024 - SUA se așteapta la un atac iranian asupra Israelului și se intreaba mai degraba “cand” decat “daca”. Nu este inca clar daca acesta va fi inceputul unui nou razboi in Orientul Mijlociu. Prețul petrolului a continuat sa creasca in acest context. Atacurile majore cu rachete sau drone asupra Israelului…


Ce parere ai despre aceasta stire?