Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou credit pentru Arad? Primăria vrea să se împrumute cu 100.000.000 de lei

Publicat:

Finantarea ar urma sa fie folosita pentru proiectul „Amenajare traseu de transport public de calatori cu autobuzul, care sa asigure legatura pe arterele urbane intre zona UTA și strada Ștefan cel Mare”.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Constanta: Ce societate se ocupa de proiectarea parcarii din zona Primariei comunei Lumina (DOCUMENT)

18:40, 06.04.2024 - Primaria comunei Lumina, judetul Constanta a atribuit recent prin cumparare direct service de proiectare faza DTAC si Pt pentru obiectivul Amenajare parcare Comuna Lumina, zona Primarie.Potrivit LicitatiaPublica.ro, societatea careia i a fost atribuit contractul esteS.C. Housely Building Romania S.R.L.Valoarea…

Cel mai mare camin studențesc din Romania pe care Simion Tehnoconstruct il ridica in campusul de la Moara prinde contur. Finanțarea este asigurata prin CNI (foto)

14:50, 02.04.2024 - Avand in vedere stadiul avansat al executiei lucrarilor de construcție a caminului studentesc din cel de-al doilea campus al  Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava (USV), finanțat de Ministerul Dezvoltarii prin Compania Naționala de Investiții și care va fi finalizat inainte de termenul din contract,…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Turda pregatește deschiderea Centrului Multifuncțional. Cum arata

13:45, 08.02.2024 - Proiectul ''Amenajare zona de agrement si construire Centru Multifunctional in municipiul Turda'' a fost finalizat la sfarșitul anului trecut. Primaria pregatește inaugurarea investiției in perioada urmatoare.

Statuia lui Enescu, in fata Palatului Cultural?

13:55, 07.02.2024 - ARAD. Viceprimarul Ilie Chesa anunta ca Primaria, in parteneriat cu HUB-ul cultural mARTA, intenționeaza sa realizeze și sa amplaseze in Arad o statuie din bronz care sa il reprezinte pe George Enescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?