Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori: Vântul va atinge 100 km la oră. Ce judeţe sunt vizate de noul avertisment

Publicat:

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de tip nowcasting de viscol si ninsoare. Vantul va atinge la rafala 90-100 km/h viscolind zapada. Potrivit ANM, judetele vizate de noul cod portocaliu, valabil pana la ora 18, sunt Gorj, Hunedoara si Caras-Severin.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea rea se dezlanțuie: meteorologii au emis cod galben de ploi și grindina in 13 județe (harta)

10:26, 23.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi valabila joi in 13 județe din țara.Potrivit ANM, sunt vizate județele Maramureș, Salaj, Cluj, Bihor, Alba, Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Valcea și Sibiu.

Meteorologii dau alerta! Cod portocaliu de ploi in mai multe județe din țara / UPDATE

21:20, 22.05.2024 - UPDATE 21.10: Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și grindina pentru mai multe localitați din județele Alba, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Cod galben de vreme extrema, la Brașov

11:55, 16.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificari ale vantului, valabila pana vineri seara, in sudul Banatului, al Transilvaniei si in zona Carpatilor Meridionali, unde viteza la rafala va atinge 55-65 de kilometri pe ora si temporar va depasi 70-80 de kilometri pe ora. In plus, o avertizare…

Meteorologii au actualizat prognoza meteo! Un nou val de aer rece pune stapanire pe Romania. Specialiștii anunța lapovița și ninsori 

08:26, 15.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au refacut prognoza meteo. Potrivit meteorologilor, un nou val de aer rece pune stapanire pe Romania. La munte va fi lapovița și va ninge.

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vant in mai multe zone din țara, pana joi

11:05, 19.03.2024 - Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vant in mai multe zone din țara, pana joi Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vant in mai multe zone din țara, pana joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabila in mai  multe regiuni ale țarii, pana joi, 21 martie.  Citește și: Cum…

Avertisment ANM. Meteorologii au anunțat ploi puternice și posibile ninsori. Ce zone se afla sub atenționare

12:06, 13.03.2024 - Meteorologii au anunțat ca vremea a intrat intr-un proces de racire, iar in urmatoarele doua zile sunt așteptate ploi și exista mari șanse și de ninsori, mai ales in zonele montane inalte. ANM a emis astazi o informare meteo valabila de astazi, de la ora 10.00 pana vineri, 15 martie, la ora 10.00.

Cod portocaliu de vant puternic pentru o parte din vestul țarii. Rafalele pot atinge 130 km/h

16:51, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu care anunța „intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120-130 km/h”. Alerta vizeaza zonele montane cu altitudinea de peste 1.800 de metri din județele Caras-Severin și Hunedoara. Codul portocaliu este valabil…

Avertisment important al meteorologilor! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Cod portocaliu de ninsori, vant și ploi

14:05, 27.02.2024 - Meteorologii au facut recent un avertisment important! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori, vant și ploi. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce țari din Europa sunt vizate de avertizare!


Ce parere ai despre aceasta stire?