Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou 'caz Bodnariu' - Informaţii dureroase despre românca ai cărei copii au fost luaţi de statul finlandez

Publicat:

, luați de statul finlandez, cer sa se intoarca in țara impreuna cu mama lor, spune Preasfințitul Parinte Episcop Macarie Dragoi al a Europei de Nord. Acesta le-a prezentat, duminica, enoriașilor din parohia romaneasca din Uppsala situația familiei, transmite Mediafax.

Preasfințitul Macarie le-a spus enoriașilor ca situația in care se afla familia medicului roman din Finlanda Camelia-Mihaela Smicala este dramatica și s-a rugat impreuna cu ei.

„Ultima incercare prin care trece familia Smicala se petrece chiar acum, in prezent, și…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Familia, in lacrimi in urma pierderii suferite / VIDEO

00:16, 17.04.2024 - Lacrimi și durere la priveghiul lui Costel Corduneanu! Trupul liderului interlopilor a fost adus la un restaurant din Iași, unde cei dragi sunt așeptați pentru a-și lua ramas-bun. Familia sufera in urma pierderii suferite și traiesc o mare drama.

„Un razboi la scara larga in Europa nu mai este o fantezie”. Oficialul care a vorbit deschis despre situatia ingrijoratoare

15:55, 09.04.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a lansat un avertisment asupra Europei. Acesta a precizat ca Rusia planuiește un atac masiv in Ucraina, iar liderul Rusiei, Vladimir Putin, este pregatit de o batalie majora. Drept urmare, europenii trebuie sa gaseasca noi modalitați de a se pregati pentru…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Clujeanul Marius Balo, in greva foamei pentru romanca intemnițata in condiții grele, in China: „Nu voi mai gusta niciun fel de hrana pana cand nu se va rezolva situația ei”

12:51, 02.04.2024 - Clujeanul Marius Balo, inchis in trecut pentru 8 ani in China, face un apel disperat pentru salvarea Alinei Apostol, aflata intr-o situație similara, in condiții de temnița grea. Acesta face greva foamei pana cand autoritațile statului se vor implica in acest caz.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Romanca sedusa de „Brad Pitt” și cu banii luați: „Imi trimitea inimi și sarutari. Mi-a spus ca ma iubește” VIDEO

16:35, 27.03.2024 - O romanca, in varsta de 62 de ani, a cazut prada „farmecelor” lui „Brad Pitt”. Incantata peste masura ca a fost remarcata pe TikTok de așa-zisul actor, femeia care locuiește de 12 ani in Spania a cazut, de fapt, victima a unei inșelaciuni de zile mari.

Expozitia „Tezaurul de aur al Bancii Nationale a Romaniei trimis la Moscova si niciodata returnat – o pretentie mai veche de un secol”, inaugurata la Parlamentul European /Basescu: Convingerea mea e ca Tezaurul va reveni acasa si momentul nu e departe

17:55, 05.03.2024 - In data de 5 martie, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, a fost inaugurata expozitia „Tezaurul de aur al Bancii Nationale a Romaniei trimis la Moscova si niciodata returnat – o pretentie mai veche de un secol”. Expozitia va dura trei zile, pe parcursul carora sunt prezentate dovezi istorice,…

Heiuș, Curtea de Conturi, lovit de statul roman: ”Mi-au cerut certificatul de naștere, actul dupa locuința, de divorț, de casatorie”

11:50, 23.02.2024 - Lucian Heiuș, vicepreședintele Curții de Conturi, fost șef al ANAF și fost politician, a descoperit birocrația crunta din sistemul public. O lege recenta interzice instituțiilor publice sa solicite documente deja deținute de stat, dar cu toate aceste cetațenii se confrunta in continuare cu o birocrație…


Ce parere ai despre aceasta stire?