Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ. Colegul său a fost salvat după o operațiune care a durat ore întregi

Publicat:

Tragedie in comuna Castelu, judetul Constanta. Doi muncitori au fost surprinsi de un mal de pamant in timp ce sapau un sant care nu era asigurat cu niciun sistem de sustinere. Unul dintre ei a fost acoperit de pamant pana la umeri. Colegul lui a murit ingropat de viu.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Cinci muncitori au murit in Sicilia, intr-o stație de epurare – VIDEO

08:45, 07.05.2024 - Tragedie in Italia. Cinci muncitori au pierit, luni, in Sicilia. Nenorocirea a avut loc intr-o stație de epurare, in apropiere de Palermo, unde oamenii se aflau la lucru. Casteldaccia, nuovo incidente sul lavoro: 5 morti e 2 feriti pic.twitter.com/1cp5phMPEW — AGTW (@AGTW_it) May 6, 2024 ???? #Casteldaccia…

Responsabilul ONU pentru situatii umanitare de urgenta: O operatiune terestra in Rafah ar fi „o tragedie fara margini”

08:35, 01.05.2024 - Responsabilul ONU pentru situatii umanitare de urgenta, Martin Griffiths, a avertizat marti, intr-o declaratie, ca o operatiune la sol a armatei israeliene in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, ar fi „o tragedie fara margini”, transmite AFP.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Este oficial! Primarul comunei Castelu, judetul Constanta, Nicolae Anghel a intrat in PSD (GALERIE FOTO

11:15, 23.03.2024 - Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel a intrat in Partidul Social Democrat. "A fost cea mai usoara decizie luata in viata mea, din punct de vedere politic. Rog cetatenii din Castelu si Nisipari sa inteleaga ca acest pas il fac pentru viitorul comuneihellip;" a precizat primarul Nicolae AnghelNicolae…

Un barbat care lucra la un șanț a murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

20:20, 05.03.2024 - Tragedie la marginea localitatații timișene Biled, marți dupa-amiaza. Un barbat care lucra la un șanț de colectare a apei, la marginea șoselei, a murit dupa ce a fost ingropat de viu. „La data de 5 martie, in jurul orei 14:55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați…


Ce parere ai despre aceasta stire?