Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un microbuz plin cu 25 de pasageri, impact frontal cu o cisternă. Trei oameni au fost răniţi

Publicat:

Un microbuz in care se aflau 25 de pasageri a fost implicat intr-un accident petrecut pe drumul dintre Ploiesti spre Buzau. O autospeciala ISU pentru victime multiple s-a deplasat la locul accidentului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

EXCLUSIV FOTO: Impact intre o cisterna si un microbuz la Stejarul

21:50, 16.04.2024 - Un accident de circulatie s-a produs cu putin timp in urma pe DN1 C, in zona unei benzinarii de langa Padurea Stejarul. The post EXCLUSIV FOTO: Impact intre o cisterna si un microbuz la Stejarul first appeared on Informatia Zilei .

Soferi grav raniti dupa ciocnirea a doua autoutilitare

17:10, 15.04.2024 - Doi soferi au fost grav raniti dupa ce ce s-au ciocnit cu autoutilitarele. Cei doi au fost descacerati si apoi transportati la spital, unul cu ambulanta, iar celalalt cu un elicopter SMURD. Traficul a fost blocat complet in urma accidentului. Accidentul in care au fost implicate cele doua autoutilitare…

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.

Impact la ieșirea din Buzau | Trei victime

13:50, 01.04.2024 - Traficul se desfașoara dirijat la ieșirea din municipiul Buzau spre Ploiești, din cauza unui accident rutier. Din primele date de la fața locului, se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule. Trei persoane sunt evaluate medical la acest moment. Vom reveni cu amanunte.

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Impact teribil langa o benzinarie intre o cisterna și doua autoturisme. Patru raniți, duși de urgența la spital

17:10, 21.03.2024 - Articolul Impact teribil langa o benzinarie intre o cisterna și doua autoturisme. Patru raniți, duși de urgența la spital se poate citi integral pe Stiri de Buzau . UPDATE In urma accidentului rutier produs la iesire din municipiul Buzau spre Ploiesti, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 4 victime,…


Ce parere ai despre aceasta stire?