Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un iesean a impresionat juriul si publicul la Vocea Romaniei

Publicat:

Sezonul doi al emisiunii-concurs a inceput in forta la PRO TV, aseara.

Trei dintre concurentii la - , si - i-au convins pe toti membrii juriului, asa ca au avut de unde alege.

Un concurent pentru care s-au batut cei patru antrenori de la a fost ieseanul , in varsta de 32 de ani. Inainte de , Ciprian a mai cantat doar la karaoke.

, studenta la arhitectura, a cantat in talpile goale, iar, pentru a o convinge sa intre in echipa sa, Horia

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Emi și Cuza au cantat piesa „The power” a trupei SNAP! Cum au comentat jurații momentul lor: "Arați ca și gazonul..." / VIDEO

22:36, 13.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 9, din data de 13 aprilie 2024 a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, Emi și Cuza s-au transformat in Snap! și au interpretat piesa "The Power". Cum au comentat jurații prestația celor doi.

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Cine este Iulia Vilceanu de la Romanii au talent sezonul 14. A primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. „Ești fenomen!”

00:25, 16.03.2024 - Iulia Vilceanu are 20 de ani și a oferit un moment unic pe scena de la Romanii au talent sezonul 14, in editia de vineri seara, 15 martie. Tanara din Satu Mare a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.A inceput sa cante la chitara și sa ințeleaga compoziția muzicala de la varsta…

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Paula Chirila și Romica Țociu, show incendiar! S-au transformat in Dr Dre și Snoop Dogg și au cantat piesa „The next episode” / VIDEO

01:20, 03.03.2024 - In episodul din acasta seara, cel cu numarul 3 al emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, difuzat pe data de 2 martie 2024, Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Dr Dre și Snoop Dogg și au cantat piesa „The Next Episode”. Cum au comentat jurații prestația lor.

„S-a nascut o noua stea a muzicii populare”, dambovițeanul Arsenie Țiple. La 13 ani, a impresionat publicul și juriul de la „Romanii au talent”

12:30, 02.03.2024 - Vineri, 1 martie, a urcat pe scena sezonului 14 „Romanii au talent” (RAT) unul dintre cei mai talentați elevi ai clasei de canto a Școlii Populare de Arte „Octav Enigarescu” din Targoviște. RAT este cel mai urmarit show de televiziune, difuzat de postul național ProTV. La 13 ani, Arsenie Țiple, din…

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!

Ce este interzis sa faci in Maldive ca turist? Reguli de buna purtare in Maldive

12:26, 21.02.2024 - Insulele Maldive reprezinta o destinație de vacanța de vis pentru turiști din lumea intreaga. Plajele minunatele, apele cristaline și cabanele emblematice rasfirate pe apa sunt adesea imagini care ne duc cu gandul la Maldive. Dincolo de asta, in aceste locuri de vis gasești o cultura bogata și este…


Ce parere ai despre aceasta stire?