Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN HUNEDOREAN A DESCHIS O EXPOZIȚIE UNICĂ ÎN ȚARĂ

Publicat:

Invitați: Romica BIRSAN, fondatorul expoziției permanente Pașii Romaniei prin socialism și democrație, Nicolae CRISTOLȚAN, maior in rezerva și Harald SUSANYI, The post UN HUNEDOREAN A DESCHIS O EXPOZIȚIE UNICA IN ȚARA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

„M-ai lasat gravida, boule”. Ce a aparut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat in alerta | FOTO

16:56, 03.04.2024 - Un tanar din Hunedoara a avut surpriza vieții sale cand s-a trezit cu mașina acoperita de mesaje. Cum a reacționat soția lui dupa ce a vazut mesajul „M-ai lasat grvida, boule”, afișat pe bolidul de familie.

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Baza unica de date pentru toate instituțiile de stat

14:35, 14.03.2024 - O hotarare de Guvern aprobata joi, inițiata de Secretariatul General al Guvernului, prevede inființarea și administrarea Registrului Național al Datelor de Contact (RNDC), o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. SGG și Ministerul Digitalizarii vor inființa și administra noua…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Padurea de bambus care inghite un conac parasit. „Era unica in Romania, acum o pasc caprele“ VIDEO

01:06, 20.02.2024 - Din vechea moșie confiscata de regimul comunist unei familii bogate din Gurasada, județul Hunedoara, s-a dezvoltat doar plantația de bambus, care in anii '70 era considerata o plantație rara in Romania.

FOTO. Cum au fost „salvați” de apa pana la glezne localnicii dintr-un sat hunedorean

14:15, 14.02.2024 - Mai mulți barbați tineri s-au urcat in spatele pompierilor pentru a trece o porțiune de cațiva metri, in care apa era pana la glezne, in timpul inundatiilor din Hunedoara. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența Hunedoara au intervenit ieri, pe parcursul intregii zile, in ajutorul…

PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE

19:05, 08.02.2024 - Invitata: Ioana TOMA, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice de Tineret 2024 – Gangwon The post PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA

17:30, 30.01.2024 - Invitați : Sorin STANCULESCU,profesor de fizica și  Eliza KURTA,eleva clasa a – XII –a la Colegiul Național ,,Decebal” Deva The post CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .


Ce parere ai despre aceasta stire?