Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotomodel celebru vrea sânii mai mici

Publicat:

, are o problema cu sanii pe care ii are, pentru ca sunt prea mari. Fotomodelul se plange ca datorita marimii prea mari ai lor, nu poate purta costume de baie mici. nu ii mai plac sanii pe care ii are. Dupa ce a ajuns celebra datorita lor, fiind printre cele mai mari perechi naturale de sani din lumea modeling-ului, se pare ca acest "accesoriu" vine si cu un dezavantaj major. Nu poate purta costume de baie mici si are in per (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moda in perioada comunista. De unde se inspirau romancele. „Așa dorea Tovarașa și atunci așa purta toata lumea“ VIDEO

23:30, 16.05.2024 - O expoziție inedita din Olt, cu obiecte vestimentare și accesorii din anii ’70-’80, i-a facut pe tineri foarte curioși, iar pe adulți, sa caute printre amintiri. Romancele reușeau sa impresioneze cu haine aparte, deși in magazine oferta era prea puțin satisfacatoare.

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Aparat necesar diagnosticului rapid al infecțiilor respiratorii pentru copiii de la Louis Țurcanu

13:25, 19.02.2024 - Asociația Sportiva „Cheile Nerei” a facut o donație importanta pentru copiii care ajung pe secțiile Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Datorita generozitații sponsorilor și a celor care au participat la competiția „Cheile Nerei Mountain Bike & Trail Run”, s-a achiziționat un kit BioFire…


Ce parere ai despre aceasta stire?