Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotbalist ucrainean se antrenează cu Manchester City după ce a plecat de la o echipă din Rusia

Publicat:

, un fotbalist ucrainean care a ramas liber de contract dupa ce a plecat de la (liga a doua rusa), a fost invitat de sa se antreneze cu echipa sa sub 23 de ani.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune un consilier prezidențial ucrainean despre numirea noului ministru rus al apararii. „Va fi o tara militarista”

21:15, 13.05.2024 - Alegerea unui economist ca ministru al apararii in Rusia arata cat de departe merge Moscova pentru a-si reforma economia astfel incat sa raspunda necesitatilor de razboi, a decrat luni consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak.

Narcis Drejan l-a facut praf pe fostul fotbalist care a declarat ca romanii susțin Rusia: „Poți sa te masturbezi la poza lui Putin, dar sa nu te referi la noi”

17:40, 09.05.2024 - Jurnalistul Narcis Drejan l-a facut praf pe fostul fotbalist Daniel Chirița, dupa declarațiile facute de acesta in presa rusa. Daniel Chirița s-a declarat fanul lui Vladimir Putin și spune ca susține invazia ruseasca inceputa in februarie 2022. Ceea ce l-a enervat, insa, pe jurnalist a fost faptul ca…

Atac aerian ucrainean: cel puțin opt persoane au fost ranite in Belgorod

09:50, 09.05.2024 - Intr-un nou episod al conflictului dintre Ucraina și Rusia, cel puțin opt persoane au fost ranite, intr-un atac aerian ucrainean in orașul rus Belgorod și imprejurimi, conform anunțului guvernatorului regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe lista persoanelor cautate de Rusia

17:40, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne.

Noua lege a mobilizarii in Ucraina. Din Premier League, pe front

15:10, 06.04.2024 - Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, a declarat ca va parasi Premier League pentru a lupta in Ucraina in cazul in care va fi chemat de tara sa, aflata in razboi cu Rusia de doi ani, informeaza AFP. „Eu cred ca raspunsul este clar. Voi merge sa lupt”, a declarat fundasul stanga in varsta…

Șase avioane de lupta rusești ar fi fost distruse intr-un atac ucrainean cu drone/ Peste 40 de drone au fost lansate la peste 100 de km de granița

13:35, 05.04.2024 - Oficialii din domeniul apararii de la Moscova, citați de The Guardian, spun ca Ucraina a lansat peste 40 de drone in regiunea Rostov, care se invecineaza cu Rusia, in ceea ce pare a fi unul dintre cele mai mari atacuri aeriene efectuate de Ucraina in cei trei ani de razboi. Ministerul rus al Apararii…

Premierul ucrainean conteaza pe 6 miliarde de euro de la UE in urmatoarele 60 de zile

21:20, 08.03.2024 - In contextul in care Ucraina a intrat in cel de-al treilea an de razboi cu Rusia si resursele financiare si militare sunt din ce in ce mai putine, guvernul de la Kiev a cerut ajutor tuturor aliatilor sai.

Șeful spionajului militar ucrainean recomanda civililor sa ocoleasca podul Kreci. „Forțele speciale ucrainene sunt deja in Crimeea”

15:25, 25.02.2024 - Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului ucrainean al Apararii (GUR), Kirilo Budanov , a spus ca pe rușii ii așteapta noi surprize in Crimeea și a recomandat ca civilii sa nu foloseasca Podul Kreci ce leaga Peninsul Crimeea de Rusia, informeaza Zerkalo Nedeli.


Ce parere ai despre aceasta stire?