Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost jucător din NFL a murit. Avea doar 26 de ani

Publicat:

, fost component al echipei , din NFL, a decedat.

avea doar 26 de ani.

Tânarul a murit dupa ce s-a împuscat accidental, relateaza presa americana.

El a mers la mașina sa pentru a lua o punga ce conținea doua pistoale. Una dintre arme s-a descarcat și tânarul a fost împușcat în stomac. Medicii au încercat sa faca tot ce era posibil pentru a-l salva, însa n-au reușit.

Nimeni altcineva nu a fost ranit, a declarat poliția.

A fost un accident tragic, au mai declarat autoritațile.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Barbat injunghiat in plamani, intr-o localitate clujeana. Tatal victimei a murit de cuțit

16:20, 20.03.2024 - Un barbat de 30 de ani, din localitatea clujeana Negreni, a ajuns in stare grava la spital. El a fost injunghiat in plamani de catre concubina sa. Barbatul a refuzat internarea in spital pentru ca nu are asigurare medicala. Tatal victimei a murit injunghiat de soție. Incidentul s-a petrecut luni seara.…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Un politist local accidentat de un șofer in timp ce dirija traficul a murit dupa doua saptamani

12:55, 27.02.2024 - Un politist local din judetul Sibiu, accidentat in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatii, a murit dupa doua saptamani. El a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, ultimul neputand fi resuscitat. Politistul era si voluntar Salvamont, scrie News.ro. Primarul din Cisnadie a transmis,…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Pe cine a „moștenit” Regele Charles. Ruda care murit de cancer cat inca era in funcție

08:30, 06.02.2024 - Regele George al VI-lea, un fumator intens, a suferit o pneumonectomie totala stanga in septembrie 1951 pentru ceea ce eufemistic s-a numit „anomalii structurale” ale plamanului sau stang, dar ceea ce in realitate era un carcinom.Medicii sai i-au ascuns acest diagnostic lui, publicului și profesiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?