Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un Don Juan veritabil! Laur de la ”Mireasă pentru fiul meu” a înlocuit-o pe Oana! A fost surprins în ipostaze incendiare, alături de tinere focoase!

Publicat:

Și-a dorit sa-și întemeieze o familie și a venit la &"Mireasa pentru fiul meu&", unde a trait o poveste tumultuoasa alaturi de Oana, de care s-a desparțit la scurt timp dupa finalizarea sezonului.

Totuși, fostul concurent nu a suferit prea mult, caci participarea la acest show matrimonial i-a adus un plus de notorietate, astfel ca în prezent numeroase tinere roiesc în jurul lui. Dovada sunt imaginile inedite, în care acesta apare în compania unor domnișoare. Daca zilele trecute el a fost surprins alaturi de o blonda focoasa, acum acesta apare alaturi…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șocul vieții pentru parinții unei tinere: Fata le-a furat banii si a inlocuit bancnotele cu unele false

15:10, 25.04.2024 - O femeie in varsta de 24 de ani a fost reținuta dupa ce a furat bani din locuința parinților și i-a inlocuit cu bancnote falsificate. Parinții au descoperit fapta cand au incercat sa converteasca valuta, iar poliția a demarat o ancheta.

Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa 28 de ani petrecuti impreuna. Carmen a confirmat totul. „Nu ma mai intereseaza unde și cu cine apare”

14:46, 22.04.2024 - Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa o relație de 28 de ani. Carmen Rusu a fost cea care a confirmat separarea de manelist, la scurt timp dupa ce acesta a fost surprins cu o alta femeie.In urma cu doar cateva zile, manelistul a fost surprins de Cancan.ro, in timp ce apare la brațul unei alte…

Cat de mult a crescut fiul celebrului artist Luis Gabriel. In ce ipostaze adorabile a fost micuțul surprins de mama lui, Haziran

16:26, 14.04.2024 - Luis Gabriel și Haziran se mandresc cu un baiețel adorabil. Joseph Luis Tiago a inceput sa vorbeasca și sa mearga. Imaginile adorabile cu micuțul au induioșat inimile fanilor. Iata cat de mult a crescut.

Are milioane de euro in cont, dar ii plac activitațile de om de rand. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, surprins in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:00, 10.04.2024 - Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, filmat in ipostaze rare. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca, deși tatal lui Bogdan Ionescu are milioane de euro in cont, ii plac activitațile de om de rand.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?