Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un desert delicios: Chefir cu zmeură

Publicat:

timp de preparare: 10 minut
timp de asteptare: 30 minute

Ingrediente (pentru 2 portii):

200 ml chefir
2-3 lingurite zahar
1-2 linguri zeama de lamaie
250 g zmeura sau alte fructe de sezon
2-3 linguri seminte decojite de con de pin sau de floarea soarelui

Mod de preparare:

1. Zmeura se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare, iar semintele de pin se pun intr-o tigaie cu fundul mai gros si se prajesc fara grasime. Se amesteca continuu pana se rumenesc usor.

2. Chefirul se pune intr-un castron si se amesteca

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unt de casa ca la bunica. Ingrediente necesare și mod de preparare

16:11, 22.05.2024 - Pe rafturile magazinelor gasim multe produse alimentare procesate, insa niciunul nu se compara cu preparatele facut in casa. Gustul bogat și cremos al untului de casa ne amintește de perioada in care alimentele erau simple și naturale. In acest articol vei afla cum sa faci unt de casa ca la bunica.…

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Gogoși cu griș, ca la bunica acasa. Cel mai simplu și delicios desert de post

16:10, 02.04.2024 - Postul Paștelui este cel mai aspru de peste an, insa pentru a fi mai ușor de trecut, ți-am pregatit o rețeta de gogoși cu griș. Sunt ușor de facut și sunt delicioase. Le poți umple cu gem sau dulceața ori le poți pudra cu zahar pentru un desert de weekend perfect. Cum se fac gogoșile […] The post Gogoși…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…


Ce parere ai despre aceasta stire?