Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Publicat:

Un corp a fost recuperat din epava avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviație (AAIB) din , relateaza Mediafax citând Reuters.

Agenția nu a dezvaluit identitatea organismului.

Corpul a fost "recuperat cu succes", dar încercarile de a recupera resturile aeronavei au esuat, a transmis AAIB într-o declarație. Operațiunea a fost anulata din cauza "condițiilor meteorologice nefavorabile", sustine agenția.

Sala,…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța și alte cinci țari din Uniunea Europeana au avut reprezentanți la investirea lui Vladimir Putin

14:26, 07.05.2024 - La a cincea ceremonie de investire a lui Vladimir Putin in funcția de președinte al Federației Ruse, la Kremlin au fost prezenți reprezentanți a șase țari ale Uniunii Europene, transmite serviciul ucrainean Radio Liberty, preluat de Meduza, citand o lista de participanți la eveniment.Astfel, la inaugurarea…

Kremlinul il baga in corzi pe Macron, dupa ultimele declaratii privind Ucraina: 'E foarte periculos'

14:30, 03.05.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris vineri comentariile recente ale presedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibila interventie a Frantei in Ucraina ca facand parte dintr-o "tendinta foarte periculoasa", relateaza Reuters, titreaza Agerpres.

Chitara acustica pierduta a lui John Lennon din anii '60 va fi scoasa la licitatie

09:45, 24.04.2024 - O chitara acustica cu 12 corzi, pierduta pana acum, care i-a apartinut regretatului John Lennon, va fi scoasa la vanzare in luna mai, dupa ce a fost gasita recent in podul unei case din Marea Britanie, anunta Reuters, potrivit news.ro

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

PSG, fara Mbappe si Dembele, victorie categorica in meciul cu Olympique Lyon (4-1)

10:40, 22.04.2024 - Paris Saint-Germain, liderul campionatului de fotbal al Frantei a obtinut o victorie categorica pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Olympique Lyon, duminica seara, in cea de-a 30-a etapa din Ligue 1, in conditiile in care si-a menajat vedetele Kylian Mbappe si Ousmane Dembele, potrivit…

Olympique Lyon isi continua ascensiunea in Ligue 1

14:55, 08.04.2024 - Echipa Olympique Lyon, septupla campioana a Frantei, isi continua ascensiunea in Ligue 1, dupa un inceput catastrofal de sezon, apropiindu-se de locurile europene in urma victoriei obtinute duminica in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei FC Nantes, potrivit Agerpres.

SUA, Marea Britanie, Franța și Germania il susțin pe Rutte la șefia NATO

10:40, 23.02.2024 - Statele Unite, Marea Britanie, Franța și Germania și-au aratat joi susținerea fața de Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg la șefia NATO, plasandu-l intr-o poziție puternica pentru a caștiga conducerea alianței transatlantice, scrie Reuters.

Situația devine tot mai critica in Marea Roșie: atac asupra unei nave britanice in stramtoarea Bab el-Mandeb

05:50, 19.02.2024 - Firma britanica de securitate maritima Ambrey a informat ca o nava de transport marfa, sub pavilion Belize, inregistrata in Marea Britanie și operata de Liban, a raportat ca a fost atacata in stramtoarea Bab el-Mandeb, scrie Mediafax. Agenția britanica de operațiuni comerciale maritime (UKMTO) a…


Ce parere ai despre aceasta stire?